Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
56086
Cevap
2235302
Tıklama
217
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2805. sayfa)
T
21 sa.
Yüzbaşı

Mija 1 c kullanıyorum. Robotumdan paspas ve mobilyalara kafa atması harici çok memnunum.

Hepsirobottan 2 kez batarya aldım şarjı çok iyi gidiyor teşekkür ederim. Bu robotu köye göndermeyi düşünüyorum.

Evim 110 M2 yarışı hali, kalabalık çok saç dökülüyor.
Saç dolanma sorunu olmayan, paspas yapabilen, halıya gelince peşini kaldırıp sonra indirebilen, fiyat performans bı süpürge istiyorum. Boşaltma istasyonuna gerek yok.

Mi s10+ kullanıyorsunuz evde sanırım. Saçları otomatik kesen bıcak var mı içinde ? Halıda mopunu kaldırıp sonra indirirken sorun yaşanıyor mu ? Temizliği s serisine göre yavaş mi yapıyor? Siz ne önerirsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
A
21 sa.
Teğmen

Geçen sene araştırırken Samsung robot süpürge gözüme çarpmıştı. Sonra biraz araştırınca gerçekten Samsung ama fason üretim olduğunu anladım. Adam 3 liraya almış.bir sene dolmadan bozulmuş, garantiden 3 lirasını iade etmişler tabii yeni robot ne yazık ki 10 lira olmuş:



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

Evet, aynı cihaz. Lidar konumu, düğmeler, havalandırma çıkışları ve alt fırça yapıları aynı.




Bu mesajda bahsedilenler: @batarist
H
13 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Başvuru tarihinin geçerli olduğunu biliyoruz efendim, yani sizin şikayette bulunduğunuz andan itibaren her hakkınız saklıdır.
Bilirkişinin yorumu ne olur tabii ki bilemem ama genelde müşteri lehinde karar veriliyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @inclr
H
13 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Bataryalarımızdan memnun kalmanıza çok sevindik, şimdiye kadar satılan onbinlerce bataryamız arasında sorunlu olanlar çok çok az, elimizden geldiğince daha da geliştirmeye çalışıyoruz.

S10+ modelinde fırça temizleyen bir bıçak yapısı yok bildiğim kadarı ile. Aslında hemen her robotta bu sorun var, fırça temizliği şimdilik çok az modelde bulunuyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @tayfun91
H
13 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

Samsung, LG ve Dyson büyük markalar gerçekten ama robot konusunda piyasadaki en kötüler arasındalar. Üç firmanın da ortak özelliği robot mantığını henüz tam kavramamış gibi tasarımlar yapmaları.




Bu mesajda bahsedilenler: @alimurat07
A
2 sa.
Teğmen

Merhaba arkadaşlar,

2+1 evimde tek başıma yaşıyorum. Salon&mutfak bir ve yatak odam için kullanacağım bir robot süpürge arayışındayım. Bilgisayar odamda eşya yoğunluğu ve yer probleminden dolayı kullanmayı düşünmüyorum. Bu yüzden 1+1 gibi düşünebiliriz. Açıkcası çok bir araştırma da yapmadım. Xiaomi Robot Vacuum X10 Çöp Istasyonlu Akıllı Robot Süpürge deneyimi olan var mıdır aramızda veya bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? 15.000 civarında bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Belirttiğim model işimi görür diye düşünüyorum ama alternatiflere de açığım. Şimdiden teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.