Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Whey tarzı protein tozları tüketince
N
2 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

ishal mide bulantısı şikayetleri oluyordu ben vegan proteine geçtim ama onun kaslara çok etkisi olmadı . güvenilir bilinen markalardan almayı düşünüyorum sizce kas yapmaya yönelik en ideal protein tozu hangisi sizce meatlere baktım ama güvenilir bir marka göremedim türkiyede satılmıyor. aklımda 4 marka var multipower scitec optimum muscletech . deneme yapmadan almaya korkuyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var



O
2 ay
Yüzbaşı

Yumurta tüket yapamıyorsan yumurta beyazı protein tozu al.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

o tozlar çok zor yeniyor diyorlar




Bu mesajda bahsedilenler: @OptikForm
L
2 ay
Yüzbaşı

Kullanacağınız hiçbir protein tozunun kaslara çok etkisi olmayacaktır. Protein tozundaki esas amaç günlük almanız gereken protein miktarını tamamlamak. Olağanüstü bi etki beklemeyin.

Bazı protein tozu ve karbonhidrat tozlarını her vücut sindiremiyor. Eğer sindirim sorunu yaşıyorsanız deneyerek bulabilirsiniz. Big Joy un gainer ını almıştım bulk dönemi kalorileri yükseltmekte yardımcı olması için fakat inanılmaz bir şişkinlik ve sindirim sorunu yaşatmıştı kullanamamıştım. Maalesef bazı ürünlerde sindirim sorunu yaşanabiliyor.

Onun haricinde bilindik markalara güvenebilirsiniz ancak belli ki deneme yapmanız gerekecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

ama amino asitler değişiyor vegan vs whey mesela




Bu mesajda bahsedilenler: @Lirikal Militan
K
geçen ay
Binbaşı

Normal whey protein tozlarıda benim gibi midesinde sorun yaşanlar için ciddi problem yaratıyor. Sana tavsiyem Hidrolize edilmiş protein tozlarını kullanman. Özelliği laktozsuzdur, emilimi yüksek ve sanki sindirilmiş gibi hareket ederler. Hydro ve ISO ürünleri araştırmanı tavsiye ederim fiyatları normal protein tozlarına göre çok daha yüksektir ama ciddi faydasını görürsün.



T
geçen ay
Yüzbaşı

İzolelerin tadı baya kötü ama içmeye değer yazdığın markalardan dolayı paranın olduğunu varsayıyorum optimum idealdir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: pysque


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.