Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
103
Cevap
5364
Tıklama
42
Öne Çıkarma
Cevap: AKŞENERİN SİYASİ HAYATININ SONUNA SON 4 GÜN (6. sayfa)
0
4 hafta
Yarbay

Ümit Özdağ seçime 8-9 ay varken söyledi: "Artık altın gününe dönüşen 6'lı masa toplantılarıyla milleti oyalamayı bırakıp, Sayın Mansur Yavaş'ı aday göstermeye davet ediyorum" diye.

Ümit bey bunu söyleyince Cem Toker sürekli canlı yayınlara çıkıp bas bas bağırdı: "Türk siyasetinde bütün partilerde hiyerarşi gereği ast olan üst olana: ben aday olacam diyemez, Mansur beyin aday olabilmek için KK ile eşit seviyede olan yani parti başkanı seviyesinde olan Meral Akşener'in desteğine ihtiyacı vardır, Meral hanım artık masada kek yemeyi bırakıp Ümit beyin çağrısını uygulamalı ve Mansur beyin aday yapılması için açık kampanya başlatmalıdır" bunu aylarca söyledi Cem Toker.

Meral Akşener aylarca bu çağrıların hepsine kulak tıkayıp, masa toplantılarında kek yeyip kahkaha atmaya devam etti.

sonrası malum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaan1840 , @Flying Dutchman
H
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Biz onu uyardik iplemedi
Gidip lahmacun yedi masada



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaan1840
K
4 hafta
Yüzbaşı

Benim dediğim deprem olmadan önce. 14 Mayıs seçimlerinden 1 sene önce filan Akşener bu konuyu dillendirecekti. Kılıçdaroğlu'nu pasif konuma getirecekti. O ise 6'lı masa kurulduktan sonra hiç bu konuyu hiç gündeme oturma. Öyle masaya oturdular. Sürekli toplantı yapıp durdular. Daha sonra seçime 2 ay kala Akşener masadan kalktı. Ondan sonra partisini ve kendisini itibarsızlaştırmış oldu. 2 Ay kala böyle yapmayacaktı.




Bu mesajda bahsedilenler: @yumuksuzsucurta58
J
3 hafta
Er

Yoo, Hatay'ı bir kere Ak Parti aldı. Ben zaten Hatay üzerinden belediyeciliğinizi eleştirmiştim noktasına tuttu. Ankara'da, İstanbul'da ve diğer şehirlerde millet belediyeciliğe oy vermedi. Ülkenin refahı için verdi CHP'ye millet ama rota şaştı gibi keşke İyi Parti'ye falan verseydi. Kimse gidip belediyeciliğe vermedi baktı ekonomi kötü, dış politikalarda bile sınıfta kalındı vs vs. millet vermedi. Ha Filistinli çocukların bile ahı var hepimizin üstünde ama neyse o sonraki konu.

Bence İstanbul'da Buğra Bey'e çok yazık oldu aslında Murat Bey'den sonra bence en doğru aday idi. Yine birileri çalışmayan Ekrem ve Mansur'a vermiş yazık gerçekten. İstanbul'da yaşamadığım için uzaktan duyduklarımı yorumluyorum ama Ankara'da Mansur daha verdiği Tuzluçayır metro sözünü tutamadı, sözde Dikimevi'ni son durak olmaktan kurtaracaktı hahaha. İnsanlar halen Tuzluçayır'dan otobüse binip metroya kadar 1 vasıta fazla giderek en az yarım bilet fazla ücret ödüyor. Daha Kızılay'da otobüse, dolmuşa binip Balgat, Dikmen gibi yerlere iş için gidenleri söylemiyorum bile. Şu insanlara reva görülen durum yazık. Ekrem'de milletin yaptığı metroları kendi üstüne aldı millet yedi maalesef. Bunlarda laf belediyeciliği hariç tınna bir şey yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @demircibu
J
3 hafta
Er

Yav bir git insanlar belediyeciliğe verse böyle olmazdı. Ekonomi kötü, dış politikalarda bir sürü sorun, sağlık sistemi pek iyi değil, sosyalleşme sıfır ondan verdi. Şimdi gidip millet evine ekmek az götürdü diye belediye de CHP'ye verdi çok iyi biliyorlarsa niye o zaman bir önceki seçim vermediler. Bak ekmek, aş diyorum yoksa millet yıllardır sinema, tiyatro gibi sosyal aktivitelere hasret. Ben en son 10 sene önce stadyumda maç izlemişim ha konserdir, tiyatrodur böyle aktiviteleri sevdiğimden değil bedava olsa yine gitmem belki maça gideriz ama şu ortamda stadyumlara üstüne para versen gitmem.

Hatay'ı da aldı bu arada ben demiştim. Sizin belediyede iş yok diye. Ankara'da niye verdi yazıklar olsun 5 sene daha şu metroyu yapmasınlar bak o zaman Mamaklı kardeşlerim kime oy veriyor. Yazık gerçekten size. Daha da yazarım ama basit bir metro örneği bile ne kadar kötü bir belediyecilik anlayışı var gösteriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @demircibu
D
3 hafta
Yarbay

Ankarada mansur olmasa 1milyon insan taslari kemirir...
Turkiye tarihinde en fazla sosyal yardim yapan belediye kisi... Mansur belediyeciliği bir marka oldu +12 ilce daha kazandi...
CHP 1.999.281oy 16 ilce
25yil hirsiz jelibon melih doneminde yapilmayan alt su kanallari su borulari yenileme atik suyu cogu isi bitirdi koylere suyu o getirdi millet legende yikaniyordu cahilim benim..ahaberden dunyayi goremiyorsunuz yazmışsın zaten İstanbul Ankara'ya gitmemissin bilmiyorsun..
2019da istanbula ankaraya gunes dogdu... Onun devami tam ankara 2 kat fark atti.. turgutda 600 daire + litvanya haritasi kadar arsalari var...zaten ankarayi tapuda resmi olarak almis..🤤2kizinida sahte diploma ile kpssiz ise sokmus sende sinemaya gitcek 100tl bile yok ağla dur...
İstanbulda yeni acilan metrolara biniyorum tum çalışmaları yerine goruyorum... aktrollerin twetlerini oku gerci şuan birbirlerine girmisler maaşlar kesilince...
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 4 Nisan 2024; 23:16:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jdraxler12
0
3 hafta
Yarbay

geçmişte bir kere oy verdiğim ve inandığım Akşener'in siyasetten silinmesine sevineceğimi söyleseler inanmazdım.

Akşener sonunda gitti. kurulda kazanma şansı yok demiştik, kendisi de 7 günlük ortam kollamanın ardında ne kadar rüşvet dağıtırsa dağıtsın sonunun KK gibi olacağını görüp, bırakmayı kabullendi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 hafta
Yarbay

İyi parti için son seçim bundan sonra tarihin tozlu raflarına karışacak adı bile bilinmeyen anap dsp gibi olacak demiştik. Meral abla masadan kalktığı gün bitti rezil oldu rezil etti herşeyi kılıçdaroğlunun ne kadar payı varsa meral ablanında cumhurbaşkanlığı kazanılamamasında bir o kadar payı var iyi oldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.