Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
836
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: İstemsizce ağlamayı önlemek (2. sayfa)
Z
geçen ay
Onbaşı

Bu it kopukların hayattaki tek yapabildiği kendisinden zayıf gördüğüne saldırmaktır, ve aynı şekilde bu itleri dayaktan ve sert yoldan başka terbiye edecek bir şey de yoktur, öğretmenlerin müdürlerin vb. bir kere bile bunlara bir şey yaptığını görmedim, sana sataştılar mı karşılık ver kavga et, gerekirse bir daha kavga et, inan bana karşılık aldıklarını görünce korkup daha bir şey yapamıyorlar, öğretmenler vb. de boş yaparsa kulak asma geç, o kadar meraklılarsa max. geleceği köşe başında torba tutarken bıçak yiyip eşek cennetine gitmek olan bu tipleri alsın kendi evinde beslesin



O
geçen ay
Binbaşı

CİMER e şikayet dilekçesi yaz, olayı aynen böyle hatta daha detaylıca anlat. Müfettiş atarlar. Sakın kavga gürültü ile cevap vermeye kalkma. Bırak okulun hakkında güzelce bir soruşturma açılsın. Ondan sonra gösterilen saygıya şaşırırsın.

Destek içinde bir an önce varsa rehberlik merkezine yoksa bir psikoloğa görün destek al mutlaka. Ağlama krizlerinin olması hiç ağlamamandan iyidir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @havali_anonim
A
geçen ay
Yüzbaşı

Bu zorbalık. Küçüksün sanıyorum 13-14 yaşındasın. Ben de 8.sınıftan 11.sınıfa kadar zorbalarla dolu sınıflarda okudum. Üstelik ben okurken disiplin biraz olsa da vardı. Yani şerefsizler 8.sınıftan o kadar çok bi şey yapamıyorlardı evim de okula yakındı. Okul çıkışında direkt kendimi eve atıyordum. Çok fazla konuşmamaya çalışıyordum ama onlar yazın güzel uykudan uyandıran ve rahat bırakmayan sinekten beterler. Liseye geçince en azından kurtulurum diyordum(derslerim iyiydi anadolu lisesine geçince bu tipler azalır sanmıştım) maalesef daha beterleri ile karşılaştım. Şimdiki aklım olsa liseyi açıktan okurdum. Şimdiki zamanda disiplinden eser yok. Hocaların eli kolu bağlı öğrenciye bi şey yapamıyorlar, öğretmenlerin çoğu kalitesiz kısacası eğitimin içine edilmiş. İleriki nesiller için daha büyük tehlike var. Çocuklar da maalesef aç gözlü ve saygısız yetiştiriliyor ebeveynlerde de sorun var. Tüm bunları topladığımızda ülkenin her tarafında bu gibi olayların eskiye oranla çok fazla arttığını söylemek mümkün. Zorbaların elinden kolay kurtulamazsın, en kestirme yol başka bi okula gitmen başka bi yol da onlara karşı çıkabilmen ama bu yol seni daha zor duruma sokabilir çünkü bu çakallar sürüyledir. Yancının yancısının yancısı vs. Bu tip insanlar geleceğin kadın katilleri, hırsızları vs. oluyor. Zorunlu eğitim olduğu için lisede de bunlardan çok var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.