Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
844
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 5G ne zaman tam kullanıma başlayacak? (2. sayfa)
X
3 ay
Teğmen

Kullansın oluruz hocam bizde ona geçelim ben senelerce telekom kullandım yani bu konuda çok tecrübeli diyebilirim kendime Vodafone yok sayıyorum zaten.Suan 2 sene olacak turkcel kullanalı çok memnunum beni hiç yarı yolda bırakmadı çekim gücü internet bilhassa konuşma kalitesi..Gittiğim birçok yerde turkcellde hat kesintisi olmuyor ama telekomda oluyordu..Bilhassa gecen sene fuarda denedim izmir enternasyonal fuarinda nerden baksan bölge olarak 1 milyon kişi vardir aynı anda 2 hatta o kalabalikta telekom darbogaz oldu turkcell olmadi.Yani onu dicem bassın parayı alsın frekansları bizde geçelim. Ama turkcell parayı basıp alıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @phasan
X
3 ay
Teğmen

O anlamda demek istemedim aslında düzelteyim yaparsa bu işi hakkıyla gene turkcell yapar..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @krkmz1666
K
3 ay
Yarbay

Neyi yapıyor ki bunu yapsın
Hakkı neyki ortada daha 1şey yok
İş başa düşünce belli olur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xxpp
S
3 ay
Yarbay

Şuan ihale bekleniyor. İhale yapılsa basıp parayı alacaklar. Sıralama az çok yine aynı olur. Turkcell en bol frekansı almaya çalışır ama bu sefer öyle biçok bir fark da olmayabilir. Çünkü abonesi fazla, iyi frekansı olmak zorunda. Sonra TT yine fiyat performans kendisine yetecek frekansları alır. Vodafone de yerleri süpürür. Belki akıllanmıştır, biraz rekabet ister şimdi.
Ama ihale edilecek frekanslar, dilimler net değil şuan. Belki üçüne de yakın bant genişlikleri verilecek olursa o kadar da fark olmaz.

Hoş şuanda operatörlerin derdi devletin muazzam bedellerle operatörleri kazıklamaya çalışması. O kazığı yemek istemiyorlar artık.



B
3 ay
Yarbay

Zamaninda dunyada ilk kullanim yapan ulkelerden biri oluca, diye siyasiler bile atip tutuyordu. gelismis ulkelerin hemen hepsi 5G ye gecti biz yine atup tuttugumuzla kaldik. Her halta yerli ve milli ilarak atifta bulunuyor devlet erkani ozaman bu ihaleyi tl olarak yapsinlar operatorlerde kur yuzunden terste kalmasin en azindan.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 ay
Yarbay

Malesef 2 operator birlesse bir turkcell anca eder cogu insan mecburluktan vodafone yada tt kullaniyor bu aralar birde netgsm cikti hem uygun hem turkcell alt yapisini kullaniyor illaki eksikleri olacaktir hic sifir dan kurulan gsm firlari sorunsuz olmaz yillardir kaliteli turkcell ama son zamanlarda evimde cekim dusmeye basladi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xxpp
P
3 ay
Yarbay

bu ekonomi ile gsm firlari okadar para yatirmaya yanasmaz zatwn 2 gsm firmasi devletin elinde



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Backspace7
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.