Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
633
Cevap
17752
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: Fenerbahçe tepki olarak sahadan çekildi, hükümet tv Fenerbahçeyi suçluyor. (36. sayfa)
F
2 hafta
Binbaşı

1 hafta fbliler kutlama yapar, haftaya gs şampiyon olunca yine hocaya başlarlar saydırmaya, tabi başkanada. Fb kendi elleriyle şampiyonluğu gs verdi, ilk maçı yenmek için oynasa yenerdi şimdi şampiyon olmuştu. Dahası Alikoç süper kupaya çıkarsaydı takımını gsnin elinden o kupayıda alırdı fb, çünkü gayet iyi takım kadrosu çok iyi ama sonuç Sıfır Kupa. Maçı kazanana birşey vermiyorlar, şampiyon olursan CL ye gidiyorsun 30 milyon euro gelir, tabi 2.de gidebilir ama işi daha zor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
2 hafta
Binbaşı

Bu saatten sonra gs şampiyon olsa bile pek önemi yok. Dün şampiyonluk kutlamaları için büyük hazırlık vardı aynı coşkuyu haftaya yakalayamazsın.



P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

işte bak onu bir alttaki arkadaşa anlat. konya spor nasıl tam sınırda tutulmuş en kötü ihtimale karşın. senin gibisinin bile fener düşmanlığı, sebebiyesi belli olmasına rağmen işte bazıları tarafından göz ardı ediliyor :)



P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

bu iş yenme yenilme işi değil. ben sana öncesinde de yazdım. sahanızda 3 atıcazdan baktığında foülden tek kaleyi bulan şut atmaya kadar gelidiğinizi ve bunun devamının da olacağını yazmıştım. sorun maçı kazanma kaybetme değil. sırf bir takımı öne çıkmar gayreti ile Türk futbolunun içinde bulunduğu aciz durum. 20 yılı özeti gibi oldu bu sene.


dün 31 martı aynı yıl içinde bir kez daha yaşadık :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 20 Mayıs 2024; 17:32:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
_
2 hafta
Yarbay

Hakemlerin skora etkisi sayesinde 20 puani yanlis hakem karariyla alarak rekabetin icine sokulmus bir takimin taraftari icin, fazla iddiali sozler bunlar. Yabanci VAR geldiginden beri penaltilariniz ve kirmizi kart jokerleriniz kesintiye ugradi. O gunden beride puan farki acildi. Futbolda kazanmak kadar kaybetmekte var, galibiyet serisini bizim kadar surduremediniz, bizde dun size takildik.

Bir hafta eglenmek hakkiniz, gercek eglence gelecek haftasonundan sonra baslayacak. Haftaya izlersiniz…





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Mayıs 2024; 18:56:35 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

bu düşünce ülkenin %60 lık kesimidir. yani ülkenin neden bu halde olduğunun özeti. dün bal gibi ikinci golümüz yendi, olmayan pozisyonda sarı verdi , 10 kişi kaldık haksız yere! oysa 2 metre önünde 4 dakika öncesinde şimanskinin bileğine basılmış ve foul bile vermemişti ...

daha saysam 4-5 pozisyon daha çıkar.


ama dediğim gibi. sizin düşünce kulüp kitlesi olarak ülkenin %60'ına denk geliyor. inkar üzerine kurulu, ye kürküm ye kafası. eee böyle olunca işte ülke bu halde.

işin kötü tarafı: Ülkeyi bu hale sokmakta tırnak kadar katkısı olsa bile bu kişilerin yurtdışına kaçması.


sen mesela almanya'da yaşamaktasın. neden almanya'ya geldim diye soruyorsan cevabı burada gizli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
_
2 hafta
Yarbay

Dun atilan golden once faul vardi, ama 10 kisi kalmis takima bunun tatavasini yapacak degiliz. Ilk Trabzonla oynadiginiz maci bir hatirla, Tranzon 5 atti 3 u sayildi. Hakem 2 penaltiyla ittirdi sizi ama pespese yediginiz gollerden sonra oda kurtaramadi. Dzekonun ayagina temassiz NFC gibi verilen penaltilari hatirla. Defans oyuncusunun koluna carpmadigi halde son dakikada verilen hissiyat penaltisini hatirla. Hepsi skora etki eden penalti ve kartlar. Bu sekilde yarisin icinde tutuldunuz. Baskaniniz birsey atiyor ortaya hepiniz oltaya geliyorsunuz. Komiksiniz, ulke size karsi olacak ama basketbolda diger branslarda Sampiyon olacaksiniz. Sivasa Konyaya Samsuna puan kaybet sonra gel devlet bize bahmiyi. Devlet daha ne yapsin Tibbi vaka Baskaniniz ve takim oyuncularinizin yaptigi cirkefliklere odul veriyor. Dun Devlet Ramsparka gitmesi icin yanina Polis ekipleri tayin ediyor. Siz bu masallarla avunun, haftaya Sampiyon olursak cilginlar gibi kutlayacaz. Tum cirkefliklere ragmen cifte Kupa kaldirmak var.

Baskaniniz siyaset yapacaksa girsin siyasetini siyasi Partide yapsin. Yillarin basarisizliklarini ortbas etmek icin basvurmadigi yol yok. Futbol sahada oynanir ve Lig bir maratondur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Mayıs 2024; 23:0:15 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

insan bu kadar içten pazarlıklı (yazayım) olmaz ya :)

TS maçında maç 1-1 ken şimanskiye yapılan net penaltı neden konuşmadın? 2-1 olsa biz samet'i ileriye çıkartmak zorunda kalmayacak bu sayede takozumuz yüzünden saçma sapan 3 gol yemeyecektik. yani o maçı konuşacaksan daha ilk yarıda verilmeyen penaltı üzerinden konuş.

çağların önünde olan o el pozisyonundan önce frend ve ostervolde'ye yapılan net penaltılar verilmedi mesela. bunu neden konuşmuyorsun? Açık açık sırf maçları bir terazide tutmak için sonrasında yapılan saçma sapan hatalardan kaynaklı. bizle alakası yok. 4 hafta önce "istifa" deyip, 1 hafta sonra "ne istifası ya" diyen başkanınıza sorabilirsiniz.



işte ülkenin rezilliği burada yatıyor. %60 kesim bu kepazeliğin sebebi. bu kesim suçu hiç kendisinde görmüyor.


bu futboldan böyle. bak örnek verdiklerinin hepsinde öncesinde fenerbahçenin hakkı yenmiş. fenerbahçe neydi? ceza alanında en çok topla buluşandı. malum takımlar fenerbahçe ve beşiktaşa oynadığı ile size oynadığı arasında farklar var da ...


yahu şu türk futbolunda yaşanan kepazelik demişken; Ülke tarihinde 3 adet takım, ilk defa kendi takım oyuncularını yeteneksiz olduğu için değil de başka sebeplerden kendi sahalarında ıslıklamışlardı :) gariptir ki bu ıslıklamalar sizinle oynana maçlarda olmuş. ne hikmetse 4 oyuncunun sizinle olan ilişkisi de malumdur.


diyorum ya ... ne çekiyorsanız hak olduğundandır. bir de demiyor musunuz "Allah yok" ... Allah yok değil. Sopası yok, ama adeleti var. er yada geç tecelli ediyor. sana ne ektiysen onu biçtiriyor :) he futbolda böyle düşünen he siyasette böyle düşünen sokaktaki insanlar. ne ekersen onu biçersin.


ülke futbolu da bitti. Euro 2024 de bir balımız vardı. Arda'nın o muhteşem golü, livanın hediyeleri olmasaydı ... ama euro 2024 de ağır patlıycaz. bu da sizin yüzünüzden olmuş olacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 20 Mayıs 2024; 23:10:45 >


Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
F
2 hafta
Binbaşı

Herzaman derim, fenerde bu gsray kompleksi bittiği gün dünya takımı olur o kapasite var ama yok işte olmuyor, vizyonu gsraya kadar. Tüm herkes bize düşman algısı Aziz Y. sayesinde başladı. Hala devam ediyor. O zamanda ligde tek amacı gsyi yenmek olan biriydi. Fener gsyi hep yenerdi ama gs şampiyon oluyordu. Değişen birşey yok. Sürekli düşman yaratmak, gerginliği kötüklemek fb yi gs maçı kazandırır ama Şampiyon yapmaz, Kupa getirmez. Bu kaçıncı ders artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.