Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
513
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Necmettin Yitken dolandırıcılık
G
4 ay
Er
Konu Sahibi

Merhabalar. Sahibinden.com üstünde Necmettin Yitken isimli şahıs 175 TL gibi komik bir meblağ için beni dolandırdı. Ürün ZTE bir router içindi, piyasa fiyatı halihazırda 300-400 TL diye pek şüphelenmedim. 175 TL için insan evladı birbirini dolandırmaz, açık IBAN'dan para istemez diye düşündüm. Meğersem oluyormuş

ALACAKLI : NECMETTİN YİTKEN
ALACAKLI IBAN : TR51 0006 4000 0014 3210 5682 85

Elimdeki bilgileri bu, FAST gönderiminin dekontu elimde. Şahıs hakkında daha fazla bilgi ve alabileceğim işlemler konusunda bilginiz var mı?

Necmettin yitken, necmettin yikten, NECMETTİN YİTKEN, dolandırıcılık, dolandırma, dolandırdı, dolandırıcı, Alper Yitken, Yitken

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 21 Aralık 2023; 1:0:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 ay
Er
Konu Sahibi

Biraz daha araştırdım. İnternette şöyle bir facebook postu var:

https://www.facebook.com/story.php/?id=594796837322058&story_fbid=3054136148054769

Kendim de biraz araştırıp farklı farklı bilgiler buldum. Alper Yitken ve Necmettin Yitken isminde iki kişi arasında geçiyor gibi bu olay. 175 TL'den ben oldum, siz daha büyük meblağdan olmayın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
4 ay
Er

Hocam beni de 2 hafta kadar önce birisi dolandırdı şu an İsmini tam hatırlamıyorum

S7 Edge anakart için ₺300 aldı ürün yok


Sahibinden'e şikayet edip hesabını kapattırdım ama elden başka bir şey gelmiyor

Demiştim kendi kendime 300'e kadar düştünüz mü diye bak limit daha da aşağı inmiş



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Gunpower-storm
L
4 ay
Er

Yıl 2024 olacak hala daha sarı siteden param güvende harici alışveriş yapan var. Geçmiş olsun.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
4 ay
Er
Konu Sahibi

Eyvallah hocam. 150 lira için kurnazlık yapmazlar diye düşündüm. Adam açıkça isim soyisim IBAN veriyor. Bu bilgilerden tüm bilgileri elime geçti. Tabi bu bilgilerle hiçbir şey yapamıyorum. Psikopatın birine denk gelseler iş kötü biter



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @LaciRomantik
R
4 ay
Er

Artık param güvende ile ürün satmakta sıkıntı alıcı için hava hoş fakat satıcı olmak sıkıntı

Adam birini alsa e-mail'sini kopyalasa veya içerisinden parça değiştirirse hiçbir hak iddia edemezsin sıkıntı yani



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @LaciRomantik
C
3 ay
Er

Hocam geçmiş olsun benide pandemide biri beni 300 tl modem alımında dolandırdı. benden önce alan arkadaşıma modemi gönderdi bende güvendim.Havale yaptım.Bana göndermedi.Telefonumu engelledi. Yapılan şey zoruma gitti. Bende bana yaptı başkasına yapmasın elini kolunu dolaşarak gezmesin ders olsun diye Cimer watsap yazışmaları,banka dekontu vs ekleyerek olayı anlattım ve üzerine basa basa beni dolandırdı,zarara uğrattı diye şikayet ettim.

10-11 ay sonra karakoldan aradılar ifademi aldılar.1 ay sonrada adliyeden uzlaşmacı avukat aradı adliyeye gittim ,olayı dinledi babasına ulaştığını ve sıkıştırdığını söyledi.Bir kaç gün sonra bende hesap numarası istedi ve 300 tl yi havale ederse kabul edip etmeyeceğimi söyledi.Bende kabul ettim ,hemen havale geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 gün
Er

Ben ps4 almak icin bosta bulundum ve 3000 tl gobderdim. Letgo uzerinde gerceklesti. Aradim konustum tertemiz bir adam parayi yolladim.

Aralik 2022 tarihiydi direk bilisim suclari masasindan islem yaptim. Savciliga aktardilar gittim ifademi verdim. Oradaki savci dahil herkes ilgilenmemek icin can atiyordu.

Hic arayan soran olmayinca emniyete tekrar gidip ne oldu bizim is dedim. Biz 4-5 ay once savciliga yolladik artik dosya savcilikta dediler. Tarih 2023 mayis filandi. Halen arayan soran yok. Elimde dosya numarasi ile savciliga gidip durumu irdan ogreneyim diyorum ama gitmeye korkuyorum. Benim emniyet olsun adliye olsun kavga etmisligim coktur. Sacma birsey soylerler diye cekiniyorum.

Yakin zamanda sahsin bazi bilgilerini elde ettim. Planim gidip bulup belden asagisini sakat birakmak. O gasp ettigi para oglumun biriktirdigi para ve affi yok.

Bu ulkede adalet yok dedigimizde abartiyoruz sananlar var.

Diger konu mevzu uzlasmaya gelseydi enflasyon ve diger unsurlar dolayisiyla 20 bin tl aşağısını kabul etmem. Bende para cok o it ceza alsa daha mutlu olurum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cimbom38
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.