Merhabalar Gamepower GPR27C1MS144 model monitör kullanıyorum North Bayou f80 model monitör kolu satın aldım monitörüm 100*100 vesa uyumlu fakat vesa bağlantı noktasının ortasında normal ayak için duran bir çıkıntı var, tüm gece internette bu monitörün kullanım kılavuzunu aramama rağmen bulamadım nihayetinde bu çıkıntı yüzünden düzgün montaj yapamıyorum yıllardır beni böyle dumur eden bir problemle karşılaşmamıştım eğer bana yol gösterebilecek arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum bu parça çıkartılabiliyordur sanırım :( < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Çin mallarında standart aranmaz, taklit cihazları sadece kalite açısından eksik olsa da fonksiyonları eksik olmaz, ancak birden fazla cihazı kombinleyerek taklit ettiklerinde, ortaya böyle ucube şeyler çıkar. Mesela 1 metrelik ince kablo için tasarlanmış soketlerin taklidini, 15 metrelik kalın kablonun taklidinin ucuna çakabilirler, hatta bu kablonun bir ucu hdmi, diğer ucu dvi-i bile olabilir.
Garantisi bitmişse, cihazı dağıtıp o aparatın çıkartılıp çıkartılamadığına bakın. Bitmediyse, yükseltme somunu gibi bir şeyle monte edin.
Çözüm sağladım. Çözemeyen arkadaşlar için anlatıyorum o parça yüksekliğinde somon alıp ekliyorsunuz. ben north bayou bir monitör tutucu almıştım benim aldığımda kendi içinden çıktı bu somonlar ve sorun yaşamadım.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >