Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
550
Cevap
44996
Tıklama
75
Öne Çıkarma
Cevap: Marmaris Çam Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor! (41. sayfa)
B
dün
Binbaşı
Konu Sahibi

Mabolla Natural Facebook Sayfası ve Instagram Hesabı Yayında!


Instagram: https://www.instagram.com/mabollanatural

Facebook: https://www.facebook.com/mabollanatural



B
dün
Binbaşı
Konu Sahibi



Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

Mabolla Natural ailesi olarak, toplumumuza ve çocuklarımıza destek olmanın önemini her zaman vurguluyoruz. Bu misyonumuz doğrultusunda, 13-30 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz özel bir kampanyayla, Mabolla Natural alışverişlerinizin bir parçasını(%5) Türkiye SMA Vakfı'na bağışlayacağız.

SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığına karşı mücadele eden Türkiye SMA Vakfı'na yapılacak bu bağışlar, hastalıkla mücadele eden çocukların ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırmaya yardımcı olacak. Siz de Mabolla Natural ürünlerini satın alarak bu anlamlı kampanyaya destek olabilirsiniz.

Sağlığınızı ve doğal yaşamı ön planda tutarak yaptığınız her alışveriş, sadece sizin için değil, toplumumuz için de anlam taşıyor. Mabolla Natural olarak, birlikte daha güçlü ve umut dolu bir gelecek inşa etmek için el ele veriyoruz.

Katılımınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Mabolla Natural - Berkan ve Fatma



R
dün
Teğmen

Selamlar dostlar, Berkan ile tanışıklığımız gearbest.com'un efsane olduğu zamanlara dayanıyor.

Sipariş verdiğim her üründen, hizmetlerinden, iletişimlerinden ve yaptıkları bağışlardan yani kısacası her şeylerinden memnun kaldığım için hem forumdaki birkaç yerde hem de eşe dosta tavsiyede bulunmuştum(arkadaşlarım eskiden benim vasıtamla alışveriş yapardı şimdi beni aradan çıkardılar, Berkan ile direkt iletişime geçiyorlar :)). Tavsiyelerim neticesinde alışveriş yapıp da tarafıma herhangi bir olumsuz geri bildirimde bulunan olmadı ki konudaki referanslarda(gördüğüm kadarıyla) bunu kanıtlar nitelikte.

Şimdi gelelim Berkan'ın ricası üzerine son siparişim hakkındaki objektif yorumumuza:

Üç kilo Marmaris çam balı, yarım kilo polen, iki tane de baybee karışımını sipariş vermiştim.

Nisan başı itibariyle satışa başlanan Marmaris çam balı, diğer satın aldığımız çam balına oranla daha günlük tüketime ve genel beğeniye uygun(daha önce alıp da damak tadına hitap etmeyen varsa, Marmaris çam balını denemesini şiddetle tavsiye ediyorum, tecrübeyle sabit). Rahatsız etmeyen ve baymayan lezzet ile aromaya sahip. Kokusu, dokusu, kıvamı, akışkanlığı yani her şeyi olması gerektiği gibi. Youtube'da birçoğumuzun erişim sağlayabileceği ve uygulayabileceği evde yapılabilen bal testleri var, hepsini denedim ve hepsinden de tam not aldı. Polen, doğanın şifa deposu. Hem erişkinler hem de çocuklar kullanım sağlayabilir. Baybee karışımını da "arkadaşım için" aldım diyelim, konuyu kapatalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
22 sa.
Binbaşı
Konu Sahibi

Detaylı geri bildiriminiz ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz Raşit Bey.

Bal gibi tatlı günler dileriz🍯




Bu mesajda bahsedilenler: @rasiTR
B
2 sa.
Binbaşı
Konu Sahibi

Ürünlerimiz ve Güncel Fiyat Listemiz🪙

⬇️

• NET 1 kilogram - 1 kavanoz Hakiki Muğla/Marmaris Çam Balımızın fiyatı: 300TL 'dir. Ayrıca ufak bir hediye olarak, denemeniz için küçük bir paket(5-10 gr.) arı poleni gönderimi de sağlamaktayız(kavanozlarda; boyut, şekil ve renk farklılıkları olabilmektedir ancak içerisindeki balın çeşit ve miktarı aynıdır).

• NET 250 gram - 1 paket arı poleni fiyatımız: 200TL 'dir.

• NET 250 gram - 1 kavanoz BayBee(arı poleni ve çam balı karışımı) fiyatımız: 150TL 'dir ve tahta kaşık hediyelidir.

🎁

Tüm alışverişlerinizde "daha yeşil bir Türkiye için ve geleceğe nefes olmak adına" kızılçam tohumu,

500TL ve üzeri alışverişlerinizde bal kaşığı,

1000TL ve üzeri alışverişlerde bal kavanozu hediye edilecektir.

- Ürün detaylarına ve açıklamalara, ilk sayfa/ilk mesajı aşağıya kaydırarak ulaşabilirsiniz.





Referans ve Geri Bildirimlerimiz - Ürün ve Hizmet Memnuniyetlerimiz💯

⬇️


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





WhatsApp'ten sipariş vermek için tıklayınız: https://serilink.net/sJNd



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.