Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
1898
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: 2023 model Philips OLED908 MLA OLED panel ile 2100 nit parlaklık (2. sayfa)
İ
3 ay
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: ilgun777

Burn-in yani ekranda logo izi kalma sorunu aşılmışmı bu tv lerde
Varmı cevap



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ilgun777
P
2 ay
Yüzbaşı

teknik servis konusunda hangi firmayı önerirsiniz




Bu mesajda bahsedilenler: @runeterra
O
2 ay
Yüzbaşı

ben yerin dibine sokulan philips teknik servisiyle hiç sorun yaşamadım. aradım 2 gün içinde gelip yazılımsal problemi çözdüler. bilmiyorum sorun yazılımsal olmasa ne olurdu ama iletişimleri ve hızlı olmaları bana şimdilik güven verdi.



G
2 ay
Yarbay

Buna kimse net bir cevap veremez hocam garantisi olan bir durum değil, Şahsi fikrim Oled panel alınacak ise asıl amaç tv kanalları kullanımı değilde, Online içerik olarak yani film dizi şeklinde kullanılması olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @ilgun777
O
2 ay
Yüzbaşı

2 ay önce yaşadığım sorunun aynısı tekrar oldu. gündüz tv kapalıyken elektrik gitmiş gelmiş. akşam geldim tvyi açtım ve philips yazısını gösterip kapattı. Reset işlemini denedim yeniden bootloopa girdi. Saçmasapan yazılımsal bir sorun.

Philips sitesine yazılımı yüklemediği için indiremiyorum da. Yine teknik servisi aradım pazartesi gelecekler yazılım yüklemeye.

lanet ettim valla philips tvden. İade isteyeceğim.



O
2 ay
Yüzbaşı

tvyi bugün kutulayıp götürdü servis. parça arızasında gerekli parçanın değişimi yapılır ve teslim edilir ya da yeni aldığınız için dilerseniz değişim kağıdı veririz mediamarkta götürüp değişim istersiniz deniyor.

servisin tavsiyesi sonuçta anakart vs de değişse sıfır parça takılacak değişime gerek yok yönünde. bir yandan mediamarktla bir ton uğraşmak da var. bilmiyorum ama pişmanım philips aldığım için.



B
geçen ay
Binbaşı

televizyonu kullanan arkadaşlar. görülerini fikirlerinizi bekliyoruz.
Google tv nasıldır, tv'nin tepki hızı nasıldır, özellikle kumandayı merak ediyorum o nasıldır? kumandadaki sesle dikte etme iyi çalışıyor mu?
güzel bir inceleme yapsanız?
@ocean-x


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
geçen ay
Teğmen

Ben de bugün Vatan’ dan 65” aldım bi tane 89.000 TL ye. Kurulum yapılınca bilgi veririm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
geçen ay
Yüzbaşı

maalesef buna vaktim yok. fakat televizyon görüntü kalitesi anlamında mükemmel. işletim sistemi gayet hızlı ve akıcı. kumandanın tüm özellikleri eksiksiz çalışmakta.
dolby vision ve imax filmlerdeki görüntüyü gördükten sonra daha önce ne izlemişim diyorsunuz. aynı şekilde yapay zeka destekli, sdr yayınların kalitesini artıran en iyi televizyon incelemelerde de görebilirsiniz.

gelgelim benim tv şanssızlık mıdır bilmiyorum 2 ayda 2 kere servise gitti. çünkü random bir şekilde yazılımı siliyor ve açılmıyor. 2 kere yazılım sıfırdan kurularak teslim edildi. 3. sefer olursa iade edeceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @berden
P
geçen hafta
Teğmen

Tv yi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Bence şu an paranın alabileceği en iyi tv. Çok araştırarak aldım. Yurtdışı fiyatları Lg g3 ten daha pahalı olmasına rağmen Türkiye’de daha düşük fiyata satılıyor. 2 gün önce Vatan’da 65” olanı 77.000 Tl gibi fiyata düştü. Bu bütçeyi gözden çıkarabiliyorsanız kaçırılmayacak fırsat bana göre. Ben 89.000 Tl ye aldım. En iyisi olsun diyenler indirim kovalayıp bu tv yi kaçırmasın. Parlaklık, görüntü kalitesi, ses kalitesi, kumanda kalitesi bile premium bir ürün kullandığınızı hatırlatıyor. Salonda 85” Samsung Qled 85b var. O da çok iyi tv ama Philips 908 gerçekten çok farklı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @berden
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.