Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
149
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ÜST KAT KOMŞU
S
9 ay
Yarbay
Konu Sahibi

ÜST KAT KOMŞUMUZLA SÜREKLİ SORUN YAŞIYORUZ. ÇOK GÜRÜLTÜ YAPTIĞI İÇİN KAÇ SEFER POLİS ÇAĞIRDIK. KARAKOLLUK OLDUK. NEYSE BİRAZ DURULDU DİYORDUK

ANNEM YOLDA YÜRÜRKEN BU ŞAHISLA KARŞILAŞMIŞ. ŞAHIS ANNEME GEBER DEMİŞ BİR BAŞKA SEFER DE TORUNUN GEBERSİN TARZINDA CÜMLELER KURMUŞ.

ŞİMDİ SORUM ŞU. BU TACİZE GİRER Mİ? ŞİKAYET ETSEK BİR CEZA ALIR MI?



Ö
9 ay
Moderatör

Merhabalar, halk arasında sık bilinen bir yanlış var. Her ne kadar Yargıtay tarafından kabul görmüş birçok hakaret, taciz vb. cezai unsurlara karşılık gelen kalıplaşmış söylemler varsa da temel mantık suça yönelik davranmak ve suçtan zarar görmektir. Bunun takdirini ise ancak ceza mahkemeleri yapacaktır. O yüzden defaatle rahatsız ediliyorsanız en azından savcılığa suç duyurusunda bulunup işi yargıya bırakabilirsiniz.



X
9 ay
Yarbay

Her iki taraf da daire sahibi mi?



S
9 ay
Yarbay
Konu Sahibi

EVET



K
9 ay
Yarbay

Özkan beyin yukarıdaki açıklamalarına ek olarak ayrıca ispat hususu da önemli. Tenhada bana şunu dedi vs diyerek şikayette bulunduğunuzda karşı taraf hayır demedim dediğinde ne tanık var ne başkaca bir ispat vasıtası, böyle bir durumda sonuç olmanız olanaksız.



X
9 ay
Yarbay

Her iki tarafın oturup uzlaşıya varacak seviyede iletişim imkanı var mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.