Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
2356
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Red Dead Redemption III | PS5 | ANA KONU (3. sayfa)
P
2 yıl
Yarbay

Red Dead Redemption 3 neyi konu alır, hangi karakterle oynarız bilmiyorum ama tek umudum kaliteden ödün vermemeleri, Rockstar bu aralar tedirgin ediyor :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Charles yeni karakterimiz olabilir aslında. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Press a Key
P
2 yıl
Yarbay

O kral karakterdi, birçok seçenek var bakalım artık hangisini uygun görürlerse, tamamen yeni bir karakterde olabilir, Sadie Adler'a da hayır demem :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Raising Kratos
A
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Hayran Yapımı bir çalışma..:)


Imagining Red Dead Redemption 3 in UNREAL ENGINE 5.1 


https://www.youtube.com/watch?v=KC1KYhHlvEQ



A
9 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Red Dead Redemption 3 Rockstar Ana Şirketi Tarafından Onaylandı!!


< Resime gitmek için tıklayın >


Çeviridir :

Yine de, nihayet oyunun geleceğine dair resmi bir haber aldık. Geçen yıl Jefferies Sanal Küresel İnteraktif Eğlence Konferansında (VGC aracılığıyla) konuşan Zelnick, Red Dead Redemption ve Grand Theft Auto da dahil olmak üzere şirketinin büyük serilerini James Bond'a benzeterek, evrenin sıcak ölümü gerçekleşene ya da seri para kazanmayı bırakana kadar devam edeceklerini söyledi. Hangisi önce gelirse.

CEO, "Eğer gerçekten, gerçekten harikaysa, devam edecektir," dedi. "İzlediniz mi bilmiyorum ama ben yeni Bond filmini izledim, harikaydı. Her serinin James Bond olmasını istersiniz. Bu kategoriye giren çok az eğlence serisi var, ama varlar. Bence GTA bunlardan biri, bence Red Dead bunlardan biri, NBA de bunlardan biri çünkü oyun var olmaya devam edecek."

Elbette Zelnick bizi bir bekleyişin beklediğini açıkça belirtti. GTA VI ve Red Dead Redemption 3'ün aynı on yıl içinde çıkma şansı olduğunu düşünmeyin.

Zelnick, "Bu aynı zamanda, 'vay canına, bu nadir bir olay' hissine sahip olmanız için, düşünceli olmanızı ve başlıkları dinlendirmeye istekli olmanızı gerektiriyor," diye açıkladı. "Her zaman spor dışı oyunları yıllık hale getirmenin, iyi olsa bile fikri mülkiyeti tüketme riski taşıdığını söylemişimdir. Bu nedenle, inanılmaz derecede olağanüstü olduğunu düşündüğümüz bir şey yapmak için zaman ayırıyoruz ve aynı zamanda başlıkları kasıtlı olarak dinlendiriyoruz, böylece o başlık için bastırılmış talep var, bu yüzden özel bir olay."


Kaynak :
https://www.gamingbible.com/news/red-dead-redemption-3-confirmed-rockstar-release-date-teased-754926-20230831



A
9 ay
Yarbay
Konu Sahibi

"Red Dead Redemption 3 resmi olarak yapım aşamasında!"


https://twitter.com/MyTimeToShineH/status/1698450692623515982



A
6 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Arthur Morgan'ın aktörü Roger Clark, Rockstar'ın eninde sonunda Red Dead Redemption 3'ü yapacağından emin olduğunu söyledi.


https://twitter.com/rclark98/status/1732013150516457588


https://twitter.com/IGN/status/1732105329570197748





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Aralık 2023; 13:37:56 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.