Tek nokta enjeksiyon sistemi araçlarda sıkıntı çekenler ben doğan aracım var benzinde tekleme vardı nereye gittiysem paramı aldı yaptım dedi hala aynıydı herkez garbürötörlüye çevir dedi ben vazgeçmedim kendim yapmaya karar verdim videolar izledim araştırmalar yaptım 4 aylık bi senaryom oldu ama sonunda başardım ve size yardımcı olmak için yazıyorum aracımı sevdiğim için bu yola gittim ilk tavsiyem aracını satmayın sattığında o sıkıntı sizden çıkıp başkasına gidicek internette bu konu hakkında bi çok bilgi var fakat bazınarkadaşlar heryeri deiştim dıo sorun çözülmedi yazıyor arkadaşlar tek nokta enjeksiyon sistemi çok performans lı bi motor normal yüksek modelleri bile tozuna yetişemiyor bn çektim bu konudan para hırsızlarına paranızı kaptırmayın dıe ve inşallah yardımcı olurda bi insanın yüzünü güldür bilirmiyim dıe yazıyorum tek nokta enjeksiyon araçlarda bazı pasif noktalar var yazsam yazmakla bitmez sorununuzu yazın cvp vereyim ( bazen her parça deişse bile gaz kelebeği mili hafif yumuluyor içindeki pul hafif yamuk durdu için araçta ronelti zengin karaşım stop etmeler meydana geliyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Orjinalliğini korumak istiyorsan uğraş. Yoksa tek noktalı çakma enjeksiyon sistemleri karbüratörlü sistemlerden kötüdür. Bakımı ayarı zordur, parçası pahalıdır. Değmez.
Lanet bir sistem clio 1 den biliyorum verimsiz. Şuan broadway var weber karbüratörlü clio1 e toz yutturur o derece güzel çalışıyor motoru. Egzoztan su geliyor onu çözemedim su dökülüyor yere
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhatgozusari -- 25 Nisan 2023; 8:27:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >