Yazılım ile ilgili hiç bir bilgisi olmayan birisi olarak en baştan 'bilgisayar nedir' den başlayarak yazılım yapmayı verimli olarak nasıl öğrenebilirim? Udemy mi? Kitaplar mı? Yoksa üniversite dışındaki yollar ile başarı oranı çok çok mu düşükdür, diğer yollar ile yazılımcı olabileceğini düşünmek boş bir hayalmidir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Benim zamanimda yani 2000 lerin basinda bilgiye ulasmanin yolu universite idi. Yani bilgi ordaydi ve almak icin oraya gitmeliydiniz. Simdi bilgi internette. Bu yuzden universiteye gerek yok. Udemy vs egitimler yeterli
Boş hayaldir. Senin gibi biri CV bırakmak için benim çalıştığım yerin kapısından bile giremez. Ama şimdi birisi çıkar der ki, ben 28 yaşında sıfırdan başladım, ingilizcem bile yoktu, şimdi yurtdışına çok uluslu projelerde çalışıyorum, zaten internette herşeyin cevabı var, stackoverflow altın madeni der... Yani bu işte bir denetim yok, regülasyon yok. Tutturan tutturabildiğine... ne desek boş. her kafadan bir ses çıkıyor.
Önemli olan kod yazmak değil temiz kod yazmak hocam. Üniversitede temeli öğreniyorsunuz ancak deneyim olmadığı için temiz kod yazamıyorsunuz. Tabii en iyisi hem deneyim kazanmak hemde üniversitede temel konuları öğrenmek
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >