Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
292
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Shrinking (2023) | Apple TV+
B
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apple TV+, Harrison Ford ve Jason Segel’ın başrollerinde olduğu komedi dizisi Shrinking’in 27 Ocak’ta başlayacağını açıkladı. Dizinin yaratıcıları Ted Lasso’dan Bill Lawrence & Brett Goldstein ikilisi ve Jason Segel.

Shrinking, kuralları çiğnemeye ve danışanlarına tam olarak ne düşündüğünü söylemeye başlayan yaslı bir terapist olan Jimmy’yi (Jason Segel) takip edecek. Jimmy, eğitimini ve etiğini göz ardı ederek, kendisininki de dahil olmak üzere insanların hayatlarında büyük, çalkantılı değişiklikler yaparken bulur.

Harrison Ford, ayakları yere basan mütevazi bir “mavi yakalı psikolog” olarak tanımlanan Dr. Phil Rhodes’u oynayacak. Phil, iki genç himayesi Jimmy ve Gaby ile paylaştığı yıllar boyunca başarılı bir uygulama geliştiren bilişsel davranışçı terapide bir öncüdür. Son derece bağımsız olan Phil’e kısa süre önce, araya giren arkadaşları, ayrı yaşadığı ailesi ve mirasıyla boğuşurken onu rahatlık alanından çıkmaya zorlayan Parkinson teşhisi konar.

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
geçen yıl
Yarbay

konu ilgi çekici. apple 'in sağı solu belli olmuyor, çok umutlanmamak lazım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
geçen yıl
Yarbay

Harrison Ford varsa izlerim, sezon bittiği zaman gömerim kesin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 ay
Yarbay

8 puanı var, listeye aldım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.