Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
147
Cevap
26108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Nissan Xtrail 2022 (8. sayfa)
S
5 ay (623 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aklıma takılan bir soru var 3 silindirli motorun 4 silindirliye göre daha sesli ve titreşimli çalıştığı yazılıp çiziliyor doğrumu? Özelliklede 120/140 km den sonra fark ettiriyorum acaba?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
5 ay (623 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu arada 2024 model 10/15 bin km geçmemiş kazasız boyasız değişensiz aracını satmak isteyen olursa eğer burada hazır bir alıcı var duyurulur elbette fiyatta anlaşılırsa😁



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

R
5 ay (209 mesaj)
Teğmen

Selamlar, bu aracı 2. El düşünüyorum. Yakıt konusunda bazı bilgiler vermiş arkadaşlar ama istanbulda kullananlardan bilgi alabilir miyim? 100 km ortalam ne kadar?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 ay (2257 mesaj)
Binbaşı

Motordan kaynaklı titreşim hissedilmiyor, zaten 140'tan sonra rüzgar sesi başlıyor araçta motor titreşimini falan pek hissedemezsiniz rüzgar sesinden.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sebinkaanhisar
K
5 ay (2257 mesaj)
Binbaşı

o tak sesini ben de duyuyordum demek buymuş :)

arabada benim sevmediğim güneşlikten gelen trim sesi konusu oldu benzer sorun yaşyan var mı?

bir de dikiz aynasını yeterince yükseğe çekemiyorum son ayarda bile yetmiyor gibi (koltuğu aşağı çeksem sorun çözülür ama bu sefer de görüş açım kötüleşir, boyum 1.85 bu arada.

fiyatına göre aracın sundukları çok iyi, gerçek bir suv yüksek içi ve bagajı geniş, konfor gayet iyi uzun yolda yormuyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @dermeister01
S
5 ay (623 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim 👍



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kizilat
D
5 ay (6081 mesaj)
Yarbay

adana da şehir içi 9 yakıyorum ve tasarruf yapmaya çalışmıyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @rint
C
geçen ay (7 mesaj)
Er

4 zamanlı olarak çalışan 1 motorda 3 silindir her zaman sıkıntı yaratır. Ancak motora ilave edilen ekstra dengeleyiciler ile bu titreşimin önüne geçebilirler. Test sürüşünde gerek rölantide, gerekse sürüşte o titreşimi hissetmiyorsunuz. Bence endişe etmeniz gereken konu motorun farklı sıkıştırma oranları kabiliyeti sağlayan karmaşık mekanik tasarımının olası 1 arızada sökülüp tamirinin yapılarak tekrardan toplanmasının neredeyse imkansız olması. Direk motor değişimi teklif edilecektir. Diğer yandan Jatcoo nun ürettiği CVT şanzımanlarında çok yüksek olmayan 60.000-70.000 km sonralarında sıkıntı yaratmasıdır. Onunda benzer şekilde tamiri oldukça sıkıntılıdır. ABD deki 1 forum sitesinde, bu konu ile ilgili olarak kullanıcılar; 80.000-90.000 km aralığında tavsiye edilen şanzıman yağ değişiminin 40-50 bin km aralığında yapılması ve %100 orijinal olan yağın kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Aracın bence bu 2 sorununa temkinli yaklaşmak lazım. Son olarak yakıtının da şehir içinde 100 km de 9-10 litre olması aracın diğer tüm konulardaki güzelliklerine gölge düşürüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @sebinkaanhisar
D
4 hafta (6081 mesaj)
Yarbay

Arkadaşlar Nissan Adana bayisi Okar ile anlaşmasını sonlandırdığı için şuan Adana da Nissan yetkili servisi ve bayisi yok. Bu konuda Nissan a mail attım beni aradılar. Durumu çözmeye çalışıyoruz çeşitli firmalarla görüşüyoruz vs dediler. 3 milyonluk şehirde böyle bir durum skandal ben sırf bu sebepler yüzünden çin malı araba almamıştım. hem ekstra vergi yedi ben servisi kapandı. japon otomobilleri çin otomobillerinden beter duruma düştü



C
4 hafta (7 mesaj)
Er

Ben bu Nissan ı gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Şikayetim var sitesinde dünya kadar sorun gündeme getirilmiş olmasına rağmen, çözülmüş sorun olarak tek tük açıklamalar var. Kasım ayında güzel 1 kampanya yaptı. Araba yok. Ankara daki 3 bayiyi aradım. Hepsi "Distribütör bize gelecek araçlar ile ilgili 1 bilgi vermiyor. Şuan itibariyle sipariş alamıyoruz." dediler. Ne zaman gelir diyorum, belli değil diyorlar. 22 Kasımda yeni gümrük vergileri yürürlüğe girecek, zamlı fiyatlar bu araçlara o zaman yansımaz mı diyorum, bir şey diyemeyiz diyorlar. Olmayan araca kampanya yapmak nasıl 1 ticari ahlaktır anlamakta zorlanıyorum. Kaldı ki ben, 4 kasımda güncel fiyatlar açıklanır açıklanmaz bayiye gitmiştim. Yönetim kısmında 1 başıboşluk, umursamazlık, ciddiyetsizlik hissini müşteriye yansıtıyorlar. Zorla Çin malı araç alın diyorlar valla. Hayırlısı diyoruz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.