Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3182
Cevap
396283
Tıklama
33
Öne Çıkarma
Cevap: 2022 F/P Otel Fırsatları (111. sayfa)
E
3 yıl
Binbaşı

Geçen sene biz tercihimizi Bodrum'dan yans kullanmıştık o yüzden kiyaslayamsm. Bir önceki seneye göre bazı tasarruf tedbirleri hissediliyor. Yemek çeşitleri lezzetli her zamanki gibi aç kalma şansınız yok , içecekler şişesinde servis ediliyor , aromalı votkalarda bu sene tasarrufa gidilmiş ancak yine de geri kalan içki çeşiti zengin. Eğlence kısmında standardı korumuştur çeşitli aktiviteler ve eğlenceler var. Çocuklu aileler için kids club 24 saat açık. Odalar günlük temizleniyor ve minibar yenileniyor. Biz genel olarak memnun kaldık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @heavyyear
T
3 yıl
Yarbay

Kusadasi 2000 tl gun tavsiye otel varmi ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Y
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar 2 Temmuz-6 Temmuz arasında 3 yetişkin 1 çocuk (3 yaş) hersey dahil otel arıyoruz. Mevki önemli değil bütçemiz 10 bin civarı. Önerileri alabilirim. Crystal paraiso Verde ve Queens park Göynük hakkında bilgisi olan varsa bilgide alabilirim. Teşekkürler



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Yüzbaşı

Merhaba.

Daha önce de belirttiğim üzere 20 - 25 Haziran tarihleri arasında,
AQUAWORLD BELEK Tesisinde,
Daha önce de tesiste konaklamış akrabalarım ile birlikte toplam 3 aile konakladık.

Tesisle alakalı genel değerlendirmemi yarın yapacağım.
Kısaca şunu belirteyim; çok olumlu yönleri olduğu gibi bazı handikapları da var.

Şu an ki fiyatlarına baktığımda daha iyi alternatifler olabileceğini düşünüyorum.
Yarın hem tesis değerlendirmemi hem de alternatif önerilerimi paylaşacağım.

Sevgiler.

Coşku Can Daşcı
Diverso Tur


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @noval_06
İ
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar granada luxury okurcalar, trendy lara ve mylome luxury otellerini tecrübe eden var mıdır?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

Pztesi yi bekliyorum 😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
D
3 yıl
Yarbay

K
3 yıl
Binbaşı

Şu anda Crystal Paraiso Verde de tatildeyim. 3 kişi için (kızım 15 yaşında) 4 gece 10. 600 civarı ödeme yaptım. Otelin çoğu yeri bu sene yenilenmiş. Çalışanlar çok iyi cana yakın çözüm odaklı. 24 saat yiyecek birşeyler mevcut. Plaja yürüyerek 5-10 dk ama sürekli traktörle taşıma mevcut. Havuzu büyük ama yabancılar havuzu seviyor erkenden havlu bırakıyorlar. Deniz kenarı daha sakin ve tüm yeme içme işi orada da mevcut. Biz hep deniz takılıyoruz.. Dün akşam sirk tarzı bir gösteri ve kabare vardı eğlenceliydi. Odalar yeterli büyüklükte 2+1 yatak var. Deniz hemen derinleşiyor yalnız bilginiz olsun. Başka aklınıza takılan varsa cebaplayabilirim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yldrm000
-
3 yıl
Yarbay

18-24 Haziran Catamaran Resort Hotel kemer'de UHD konsept'te konakladık 2 yetişkin 1 çocuk.

- Otel aile oteli keko barzo görmeniz imkansız diyebilirim. Çocuk'tan rahatsız olan var ise gitmesin çünki çocuksuz aile yok denecek kadar çok az. Her akşam gösteri oluyor hem çocuklar hem yetişkinler için.

-24 Saat açık bar vardı. Bira tuborg harici tüm içecekler yerli marka. Tüm içecekler mika bardak'ta servis ediliyor.

-Yiyecek olarak aç kalmassınız her saat birşey var mutlaka. Kırmızı et,beyaz et,balık bol bol çıkıyordu. Akşam 5'e kadar dondurma ve tatlı servisi vardı harici yemekte'de oluyordu.Yiyecek ve içecek kalitesi olarak %60 verebilirim f/p.

-Çalışanlar ilgili.

-Oda'lar biraz eski ve küçük ayrıca klima'lar biraz problemli soğutuyor ama bazende soğutmuyor. Oda'ya 2 kart veriliyor çıktığınızde elektrikler kesilmiyor klimayı 24 saat çalıştırabiliyorsunuz.

-Aqua park yetersiz 3 kaydırak vardı. Yetişkin havuz boyu 1.40'tı. Çocuk havuzu çok çok küçüktü.

-Animatör arkadaşalr türkçe çok bilmiyor, günün belirli saatlerinde etkinlik yapıyorlar yaklaşık 10 kişi kadar varlar, ilgililer.

-Deniz girişi bildiğiniz kayalık deniz ayakkabısız girilmiyor. Yüzme bilenler iskeleden girebiliyor denize minik iskele yapılmış kayalardan girilmesi rahat olsun diye ama yetersız kalmış. Deniz ilk 3 gün beraaktı fakat sonraki 3 gün bulanıktı açıkcası deniz için iyi diyemeyeceğim. Deniz hemen derinleşmiyor bu arada iskele'den atlamak oldukça keyifli.

-Tatilbudur aracılığı ile ginza tekne turuna gittik. Phaselis,Cennet Koyu ve kleopatra koylarına ziyaret ettik fakat kaptan kııya yanaşmak yerine 3 koy'da da denizin ortasında çapa attı paramız boşa gitti. Tur'a gidecekseniz daha küçük tekne ile gidin onlar daha güzel yanaşıyor ve sorun kıyıya yanaşıyormu diye benden demesi.

Benim aldığım fiyata göre tam fiyat performans oteliydi memnun kalarak ayrıldık... Nisan ayında almıştık 8.500 tl'ye 6 gece 7 kalmıştık şu an sanırım 12-14 bin tl arası temmuz-ağustos için. Bu oteli fiyat/ferpormans olarak tavsiye edebilirim google yorumlarınada bakmalısınız. Zaten iyi otele gideyim derseniz 6 gece 7 gün için 30 35 bin tl'yi gözden çıkarmak gerek çok iyi demiyorum oda iyi bir otel.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 27 Haziran 2022; 11:4:5 >

R
3 yıl
Binbaşı

Bayram da konaklayacagım için merakla bekliyorum yorumlarınızı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
E
3 yıl
Yüzbaşı

Kasım ayında erken rezervasyonla 5 gece için diverso aracılığı ile 6850tl ile yaptığım rezervasyon için mylome luxury resorte dün itibariyle giriş yaptım. Dün otele girişler yoğun olduğundan odamızı almamız biraz uzadı ama genel olarak çalışanların yaklaşımı gayet güler yüzlü ve cana yakın. Daha öncede ilgimi çeken bi oteldi coşku beyde tavsiye edince hiç tereddütsüz rezervasyonumuzu yaptırmıştık iyikide öyle yapmışız. denizi güzel odalar çok geniş ve temiz yemekler gayet güzel. farklı soruları merak ettikleriniz olursa cevaplamaya çalışırım herkese iyi günler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yüzbaşı

Merhaba.

Aquaworld Belek tesisi ile ilgili genel değerlendirmem aşağıdadır.

Olumlu Yönler:
- Tesis çok geniş bir alana kurulu ve genel imkanları gerçekten çok cazip.(Otel içindeyken sanki otelde değil, bir sahil kasabasında yürüyor hissine kapılıyorsunuz)
- Doğası, peyzajı harika, Bali/Nua Dusa Bölgesi'ni anımsatıyor.
- Personel gerçekten çok ilgili, özellikle SETUR yetkilimiz Emre Bey otele giriş anından çıkış anına kadar tüm detaylarla elinden geldiğince ilgileniyor.(Numarasını paylaşabilirim)
- Sahili tamamen kum, deniz tabanı tamamen kum ve kademeli derinleşiyor.
- Sahil şeridi o kadar uzun ki; şezlong sorunu kalabalığa rağmen yaşanmıyor.
- Aquası oldukça talep görüyor, ana havuzda olması da misafirler tarafından avantajlı olarak yorumlanıyor.
- Tesisin hemen her alanında farklı bir otelmişçesine, konsept alanlar ve havuzlar var. Hill kısmı gerçekten çok başarılı, tam göbeğinde kendine ait havuzu mevcut. Yine tesisin iç kısımlarında, Zapata Bar'ın da bulunduğu alanda ayrı bir havuz mevcut. Kalabalık sevmeyen, daha sessiz sakin havuz keyfi yapmak isteyen misafirler bu alanları değerlendirebilir.
- Ben genel olarak vaktimi tesisin en uç kısmında ki BEER GARDEN'da geçirdim. Burası denize sıfır ve masaya servis alabiliyorsunuz. Aynı zamanda snack servisi de mevcut (Tavuk Nugget, Patates Kızartması, Pizza vb). Ayrıca bu bölgede sahil iskelesi mevcut olduğu için benim için daha avantajlıydı zira açıktan denize girmeyi daha çok seviyorum, böylece hem dalga bulanıklığına hem de kalabalığa maruz kalmıyorsunuz.
- Palace bina Terrace Main restaurant'ın hemen üzerinde bulunuyor, ayrıca Lobby Bar'da bu binanın 2. katında. Zaten kaliteli içki içmek isterseniz Lobby Bar'ı tercih etmenizi tavsiye ederim. Zira diğer barlarda genelde Bira (Carlsberg - Tuborg) ve yerli alkollü içecekler servis ediliyor.
- Villa oda satın alan misafirler ise bence daha şanslılar çünkü gerçekten çok keyifli bir doğa içerisinde konaklayacaklar. (Bu oda tipini alan misafirler hem bize hem de girişte Emre Bey'e mutlaka yenilenen odalardan istediklerini bildirsinler.
- Tesiste grill bölümü restoran bahçesinin hemen ortasında, bu da içerde koku yoğunluğuna sebebiyet vermiyor, fakat zaman zaman yoğun dönemlerde bu grill alanında sıra olabiliyor. Yemekleri yenilebilir seviyede. Her öğün kırmızı et, beyaz et, balık, ürünleri mevcut. Zeytinyağlıları ve tencere yemekleri daha başarılıydı. Fakat ben tatlı reyonunu daha başarılı buldum.
- Tesisin müşteri portföyü yoğunlukla Rus - Alman, diğer pazarlardan nadiren insanla karşılaşıyorsunuz.

Olumsuz Yönler:
- Öncelikle yemekler daha başarılı olabilirdi. (Mutlaka yenilebilir ve lezzetli ürünler mevcut fakat daha az, öz çeşit çıkartıp lezzeti ön plana çıkaran tesisleri daha akılcı buluyorum)
- Ayrıca Lobby Bar dışında import içki servis edilmemesi de üzücüydü. (Bu konuda biraz fiyat/performans çerçevesinden bakmak gerekiyor)
- Tesis 770 küsür odalı. İnanılmaz büyük bir alan olmasına rağmen nadiren de olsa bazı alanlarda kalabalık durumu etkili olabiliyor. Fakat gün planlaması doğru yapılırsa ki biz ilk gün bu çözümlemeyi yaptık, bu durumdan da mağduriyet yaşamadan sıyrılabiliyorsunuz.

ÖZET HALİ İSE ŞU KISA CÜMLE İLE PEKİŞTİRİLEBİLİR;
Özel bir tesis,
Şayet yemek ve içki kalitesine biraz daha önem verilirse (ki dönemsel değişiklikler olduğu da söylendi) memnuniyet oranı çok daha fazla olacaktır.

Özel sorusu olan misafirlerimiz whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirler.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
Diverso Tur / Setur Kızılay
Acente Müdürü


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 yıl
Teğmen

Yemek konusu önemli akıllarda soru işareti oluşturdunuz peki Zeynep otel ile kukayese edilirse bir tık iyi mi bir tık kötü mü demeliyiz???



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
C
3 yıl
Çavuş

trendy lara için dört gözle yorumlarınızı bekliyoruz 😊




Bu mesajda bahsedilenler: @Kronik02
D
3 yıl
Yüzbaşı

Endişeniz olmasın, kesinlikle zayıf bir tesis değil.

Subjektif cevabım; tabi ki Zeynep daha iyi.
Fakat bu tamamen göreceli bir kavram, zira benim beğenilerime daha fazla hitap ediyor.

Aquaworld'de de Zeynep'te olmayan bir çok özellik ve donanım var.
Ayrıca yemekleri fazla çeşit olmasından kaynaklı her ürün her damak tadına hitap etmiyor olabilir.

Başka sorunuz olursa çekinmeden sorun lütfen.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
Diverso Tur / Setur Kızılay


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @noval_06
N
3 yıl
Teğmen

Teşekkür ederim çok erken almıştım tatili onun için fiyat olarak çok çok uyguna geldi Zeynep ile arasında kalmıştım geçen sene Zeynep i denemiş memnun kalmıştım bu sene aqualardan dolayı burayı tercih ettik eğer yemeklerden yana sıkıntı yaşamaz isek verdiğimiz paraya değer diye düşünüyorum..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Diverso
V
3 yıl
Yüzbaşı

Geçen hafta orada idik , daha önce kaldığınıza göre bilginiz var yemek kalitesi gayet iyi fiyatına göre tabi , aquası iyi denizde yeterli sayıda şezlong var ancak arkalara kalabilirsiniz , havuzu yeterli , müşteri portföyünde iran ve ortadoğu ülkeleri olduğundan rahatsızlık yaratma ihtimali var , geçen seneye göre az bişey kaliteyi düşürmüşler.




Bu mesajda bahsedilenler: @dimontales
K
3 yıl
Yüzbaşı

20 25 Haziran erken rezervasyonla 6850tl ye aldığım trendy Lara konaklamam hakkında kısa bilgiler paylaşayım 07 itibariyle giriş yaptım karşılama gayet iyiydi güvenlikten resepsiyon a kadar kol bandı uygulaması burada yok standart oda rezervasyonum bulunmasına karşın musaitlik doğrultusunda family deniz manzaralı odaya upgrade edebileceklerini söyleyip kahvaltiya yonlendirildik 08:30 da odamız teslim edildi kahvaltı gayet iyiydi özellikle sıcak ürünler çocuk köşesi de aynı keza öğle yemeği çoğu otelde olduğu gibi buradada kısıtlı olmasina rağmen gayet iyiydi akşam yemekleri çok başarılıydı özellikle ızgara bölümü lezzet olarak favorim Rus mantisiydi ızgara bölümü haricinde mevsim meyvelerinin hemen hemen hepsi vardı ananasa kadar meyve tuketmememe karşın dikkatimi çekti diyebilirim tatlı bölümüne gelirsek Gaziantep de yaşayan biri olarak özellikle şerbetli tatlılar gayet başarılı buldum buradada favorim fıstıklı sarmaydi snack restoranda gayet iyiydi bölüm bölüm ayrılmış şekilde gayet cesitliydi öğlen ana restoran a gitme ihtiyacı duyulmayacak derecede havuzlar iki bölümden oluşuyor biri normal diğeri deniz suyu gayet temizdi yalnız burada şezlong sorunu yaşanmıyor değil 9 dan sonra gittiğinizde şezlong bulmada sorun yaşayabilirsiniz çünkü yabancı wwwww2wa1 misafirler 06.30 itibariyle havlu atıyorlar Aquapark gayet eğlenceli hem küçük çocuklar için olanı hem yetişkin için olanı denize gelirsek sabah veya geç saatlerde gittiğinizde şezlong sorunu yaşanmıyor şezlonglarin sahile mesafesi uzak kalıyor buda yumurtlama alanının etkisiyle gayet normal diyebilirim animasyon biraz zayıf gördüm bahçe partisi ve gündüz köpük partisi haricinde tabi buda firtinadan dolayı başlamadan bitti diyebilirim artı olarak Türkçe müzik duymadim hiç onemsemedimde Alkol konusuna gelirsek biralar isterseniz fıçı isterseniz şişe olarak servis ediliyor Efes malt becks ve miller var Viskide Chivas Regal Johnny Walker Jack daniels jb ballantines vat69 vodkada smirnorf Absolut gilbeys wyborowa Rakıda Yeni rakı Efe rakı Tekirdağ ve tayfa rakı tekila olmeca likorde baileys Malibu dikkatimi çekenler Son olarak aksu nehrinden dolayı geceleri sivrisinek çok oluyor ilaçlama olmasına rağmen kesinlikle sinek kovucu almadan gelmeyin 😊 bunun haricinde bir sorunuz varsa cvplayabilirim görkem hocam tekrardan teşekkür ederim tavsiyen için harika bir tatil gecirdim diyebilirim bu arada bir günde olsa şans yine benden yanaydı fırtına açısından 😅 < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik02 -- 11 Temmuz 2022; 14:1:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gorkemnalbant , @c.selcuk , @deepkurt
G
3 yıl
Binbaşı

Çok sevindim hocam güzel geçtiğine. Yeni bir tatil sezonunda söz yine tiyo vereceğim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kronik02