Bootstrap ile yapılmış bir site düşünün ve ayrı olarak bir blog sayfası var. Bu sayfaya asp.net mvc'den bağımsız olarak wordpress kurabilir miyiz? Amacımız bu sitede blog yazılarını wordpress kullanarak yayınlamak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ASP.Net diyorsan Windows sunucu olmalı, sunucuya PHP 7.2+ kurup sitede /wp gibi bir alt klasör oluşturup içine WP kurulum dosyalarını yükleyip o alt klasör altında WP'yi kurabilirsin. Bu biçimde .Net ile PHP ikisi bir arada çalışabilir.
Reverse proxy ile blog linklerini wordpress sunucusuna yönlendirebilirsin onun dışında server üzerinde tam yetkiye sahipsen ayrı iki sunucu olarak çalıştırabilirsin ama hosting sağlayıcın birden fazla port sağlamayabilir
Şuan localhost üzerinde çalışıyorum dizine /wp adında klasör açıp wordpress kurulum dosyalarını atıyorum ama açılmıyor. Subdomain ile yapmayı düşünüyoruz ama ondan öncesinde localhostta bir şekilde çalıştırmam lazım.
Bootstrap ile yapılmış bir site düşünün ve ayrı olarak bir blog sayfası var. Bu sayfaya asp.net mvc'den bağımsız olarak wordpress kurabilir miyiz?
Amacımız bu sitede blog yazılarını wordpress kullanarak yayınlamak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.