Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 9 misafir, 2 mobil kullanıcı
6837
Cevap
1867837
Tıklama
68
Öne Çıkarma
Cevap: GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (2. sayfa)
G
3 yıl
Teğmen

Mühendislik mezunuyum (2019) ama başka alana yöneldim dolarla maaş alıyorum :) Mühendislik yaparak çok para kazanamazsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Yarbay

Hangi alana yöneldiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AWindowToThePast
F
3 yıl
Yüzbaşı

senin için şirketten bordro mu isteyeyim güzel kardeşim, imza sirküsü de koyayım mı

bu rakamlar gayet normal, İstanbul'da 30 üstü alan arkadaşlarımız var ama asıl yurtdışına direk iş yapanlar güzel kazanıyor$$$


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @danny_zuko
G
3 yıl
Teğmen

management consulting




Bu mesajda bahsedilenler: @LastStand
M
3 yıl
Yüzbaşı

Banka hesabınıza yatan “maaş ödemesi” etiketli işlem bildiriminden de ekran görüntüsü atarak tutarı gösterebilirsiniz. Arkadaşın merakını gidermeye yeterli olacaktır bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Freakk
G
3 yıl
Yüzbaşı

Ben değil abim
yazılım mühendisi
yeni girdi işe(tecrübe sadece stajlar)
bursa
12k net maaş + 1k yemek parası



S
3 yıl
Teğmen

Ne kararı çok afedersiniz ? Herkes işi gücü bırakıp su ürünleri mi okusun ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Y4Ş4R
Y
3 yıl
Teğmen

O kadar şey yazdım buradan bunu mu çıkardın?
Bahsettiğim bölüme yerleşme puanının düşük olduğu ve dalga konusu olması yüzünden pek tercih edilmediğini söylüyorum.Aslında işin öyle göründüğü gibi değil,gerek iş bulma,gerek kariyer yapma konusunda önü açık bir bölüm olduğunu buradan üni. adayı kardeşlerime fikir vermek istedim.
Diğer çok bilinen bölümler,artık doyma aşamasına geldi.
Mantığını kullanmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın.Sektörde gerçekten kalife mühendis ihtiyacı var.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @scapegoat111
G
3 yıl
Teğmen

@Y4Ş4R

Ben de sizin mesajlarınızın tam aksine, ileride tercih yapacak arkadaşlara ilgisi olmayan bir alanı kesinlikle yazmalarını tavsiye etmiyorum. 1-2 örnek görüp ve hiç ilgisi olmadığı halde kolay iş bulma, iyi maaş imkânları var diye mühendislik bölümlerini seçerlerse, hangisi olursa olsun, ileride kendilerini başka bir iş yapıyor olarak bulmaları olası. Zamanında makine, inşaat, pdr gibi bölümlerin öğrenciler tarafından bilhassa yazılma sebebi bu.

Değerli öğrenci arkadaşlarım, sevdiğiniz veya ilgi duyduğunuz alana yönelin. Kendinizi geliştirip kalifiye birisi olduğunuz zaman okuduğunuz mühendisliğin bir önemi kalmayacak ve ileride dünyanın her yerinde iş bulma imkânınız olacak. Piyasada çok fazla mühendis var fakat vasıflı mühendis kıtlığı mevcut.

Dipnot: Babanız veya bir tanıdığınız müteahhit değilse, inşaat firması yoksa İnşaat Mühendisliği yazarken 2 kere düşünün ve yurt dışına çıkma konusunu çok detaylı araştırın çünkü Türkiye'de inşaat işi tamamen tanıdıklar üzerinden yürüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Y4Ş4R , @Sysmmhg
K
3 yıl
Çavuş

hep e-ticaret oyun sektöründeki yazılımcılar mı iyi alıyor ya
embeddedcı olup çılgın para kazananlar yok mu buralarda?



W
3 yıl
Er

Hocam selamlar izmirde o dediğin maaşı makine mühendisine verebilecek firma var mı ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @trkgncr
T
3 yıl
Yüzbaşı

Selam hocam var ama merkezi İzmir değil. Dolar bazında kazanıp dolar bazında büyüyen bir firma için de çok yüksek bir miktar değil aslında.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Whodoyouthinkiam
K
3 yıl
Çavuş

hocam izmirde bir firma var isim vermeyeyim hisselerinin %50si araplara ait batmakta idi satıldı sonra
bu şirkette maaşlar nasıldır çalışmayı tavsiye eder misin, izmirde olduğun için soruyorum o şirkette makineci çoktur