Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Strateji oyunu Siege: Apocalypse 2022'nin ilk çeyreğinde mobil cihazlar için çıkacak
Ö
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Strateji oyunu Siege: Apocalypse 2022'nin ilk çeyreğinde mobil cihazlar için çıkacak



Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Kixeye yaptığı strateji oyunu Siege: Apocalypse'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Ayrıca oyunun çıkış aralığı da açıklandı.



Ayrıca Bkz.Oynaması ücretsiz mobil oyun Star Wars: Hunters'tan yeni fragman geldi



Yapılan açıklamaya göre Siege: Apocalypse, 2022'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Ne yazık ki daha net bir açıklama yapılmadı. Oyunun Google Play sayfasına, oyunun detaylarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.



Siege: Apocalypse Detayları



Gerçekçi savaşlarda tüm dünyadan gerçek oyunculara karşı bu Askeri PvP Kart oyununda kafa kafaya düellolarda rakiplerinle çarpış.Stratejik kararlar ver, askeri operasyonlara liderlik et, eşsiz kartlarla güçlü desteler inşa et ve sezonluk lider panolarında yükselmek için çetin çekişmeye dayan. Scarlet Tugayı ile savaşmak için gereken özelliklere sahip olduğunu mu düşünüyorsun? SIEGE: Apocalypse’te askeri karar verme becerilerini test et.




  • Destansı PvP düellolarında gerçek oyunculara karşı savaş

  • Düşmanlarını kuşatmak ve ezmek için mükemmel desteyi inşa et

  • Nihai askeri deste için güçlü birlikleri ve taktiklerin kilidini aç, topla ve yükselt

  • Kart paylaşmak ve lider panolarına hükmetmek için ittifaklara katıl veya bir tane oluştur

  • Henüz oyuna gelmemiş olan kartlara erken erişim elde etmek için prestij sıralamaları kazan

  • Haftada iki kez yeni meydan okumalar da dahil olmak üzere devamlı olarak yayınlanan yeni içeriklerin tadını çıkar



YOĞUN OYUNCU VS OYUNCU ASKERİ AKSİYON



Devasa orduların kontrolünü eline al ve PvP savaşlarında dünyanın her bir yanından gerçek oyuncularla çarpış. Destansı kafa kafaya çarpışmalarda istediğin anda becerilerini ve taktiklerini test et. Bir anlık kararların savaşın gidişatını değiştirecek!



Çok oyunculuya atılmaya hazır değil misin? Sorun değil! Çevrimiçi meydan okuyucularla karşılaşmadan önce botlara karşı çevrimdışı alıştırma yap. Senin için mükemmel olan oynayış tarzını bulmak için farklı stratejileri ve taktikleri test et.





STRATEGIC DECK BUILDING



Kartları toplayıp yükselt ve onları saldırı ve savunma askeri taktiklerini ortaya çıkarmak için kullan. Toplayacak tonlarca eşiz kart var! Tüfekliler, keskin nişancılar, paraşütçüler, roket fırlatıcılar ve tabii ki savaş alanının titanları olan tanklar dahil olmak üzere modern piyadeler bulunan mükemmel ordunu inşa et. Sonra da onları hava saldırıları, mayın tarlaları, havadan yardım, toplar ve daha fazlası ile destekle.



GÜZEL OYNANIŞ VE ÇARPICI GRAFİKLER



İçinde oynamak için gerçek dünya savaşlarını temel alan birçok harita. Gerçekçi grafikler ve animasyonlar size aksiyonun bir parçasıymışsın gibi hissettirecek.



İTTİFAK SAVAŞ DURUMU



Mevcut bir ittifaka katılarak veya ipleri kendi eline alıp kendi ittifakını başlatarak arkadaşlarınla oyna ve SIEGE: Apocalypse topluluğuna katıl!



DEVAMLI GÜNCELLEMELER



SIEGE: Apocalypse’in her sezonu yeni kartlar ve yeni meydan okumalarla gelir. Oyun içi metayı sürekli olarak değiştirmek her zaman verebileceğin yeni strateji kararları olduğu anlamına gelir. Her sezonda yeni lider tabloları tekrar tekrar en iyisi olduğunu kanıtlayabilmeni sağlar. Haftada iki kez yeni kişisel meydan okumalar gelir, seni rahat bölgenden dışarıda strateji kurmakla ve deste inşa etme becerilerini test etmekle görevlendirir.






Kaynak:https://www.pocketgamer.com/siege-apocalypse/ios-android-release-early-2022/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.