Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
258
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Facebook, iPad için WhatsApp'ın özel bir sürümünü hazırlıyor
U
3 yıl
General
Konu Sahibi

Facebook, iPad için WhatsApp'ın özel bir sürümünü hazırlıyor



WABetaInfo portalında yayınlanan haber, Facebook mühendislerinin nihayet yakın gelecekte App Store'da görünecek bir iPad uygulamasının geliştirilmesine başladıkları yönünde.



https://twitter.com/WABetaInfo/status/1428866480767127556



Önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak



Kaynak, WhatsApp'ın son birkaç ay içinde birden fazla cihaz için tam destek üzerinde çalıştığını ve çoklu cihaz 2.0 özelliğinin piyasaya sürülmesiyle birlikte, iPad için mesajlaşma uygulamasının özel bir sürümünün kullanıcılara sunulacağını belirtiyor.



Söylentilere göre iPad için geliştirilecek özel sürüm, dört adede kadar cihazı ve bir akıllı telefonu bir WhatsApp hesabına bağlamaya izin verecek. Facebook'un bu sürümü önümüzdeki aylarda kullanıma sunması muhtemel.




Kaynak:https://9to5mac.com/2021/08/21/whatsapp-for-ipad-coming-as-the-company-works-on-multi-device-support-2-0/

 Haberi Portalda Gör

evetttt yine whatsapp ipad sürümü çıkacak konulu bir haber daha. whatsapp sıkılmıyor ama teknoloji siteleri de sıkılmıyor bu iddiayı inatla senede bir yaymaya. kesin bir gün &...
Yoruma Git
Yorumun Devamı yusufd84 - 3 yıl +5
Y
3 yıl
Binbaşı

evetttt yine whatsapp ipad sürümü çıkacak konulu bir haber daha. whatsapp sıkılmıyor ama teknoloji siteleri de sıkılmıyor bu iddiayı inatla senede bir yaymaya. kesin bir gün çıkar artık 2050 mi olur 2100 mü ama kesin çıkar.

https://forum.donanimhaber.com/whatsapp-ipad-e-geliyor--137845461

detaylı araştırılırsa hemen hemen her sene whatsapp bu haberi fısıldar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

çıksın artık çok geç kaldılar.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.