Laptop boşta olduğu halde durduk yere fandan hizar sesi gibi fana bir sey takılıyor gibi ses gelmeye başlıyor, kapatıp açınca düzeliyor. Karşıma 2 kere denk geldi ikisinde de google da geziyordum. Oyun oynarken denk gelmedi. Neden olabilir çözümü bilgisayarciya gitmeden hallolur mu? Bir de video eklemeyi beceremedim hata veriyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Videoyu Youtube'a atmayı deneyin isterseniz. Linki buraya eklersiniz videoyu yükledikten sonra. Fan bir yere sürtüyorsa, parçası kırıldıysa bilgisayarın içini açmadan bir şey demek zor.
Bugün yine oldu ama yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. Laptop kapalı halde bekledim bir 3 dakika düzeldi. Garantisi devam ediyor servislik bir durum var mı sizce neden oluyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ?NYKS? -- 22 Mart 2021; 12:54:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >