Merhabalar arkadaşlar elimde philips 47 pfl 6907k tv var ekran ı açınca kararıyor sol tarafı bi kaç aç kapa dan sonra düzeliyor oradaki ledler de problem var gibi ama aç kapa yaptıktan sonra düzelmesi tuhaf geldi sorun ne olabilir ?
Öyle de değil gibi ilk açılışta yapıyor net seğil herzaman da yapmıyor sonra kapat açtan sonra düzeliyor elimde led bar var sorunu anlasam bi çözüme gitcem de
elinde led bar olsa değiştirmek için lcd cam sökülecek onu söküp takmak tecrübe ister en ufak bir esnemede camı kırılır ekran boyu büyük.. sen arkasını aç powersuplyi gözle kontrol et bi ihtimal oradansa tamir ettirsin.
ben eski samsung 17inç monitörlerin bozuk florasanlarını değiştirip led takıyordum fakat biraz zaman ve çok fazla dikkat isteyen bir işlem ama denemekte fayda var sonuçta bozuk.
bu arada ledler üstlü altlıdır genelde yanda değil yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 29 Ocak 2021; 16:28:54 >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.