Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
807
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PSP mi PS Vitamı
F
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar son zamanlarda bir el konsolu almayı düşünüyorum başta switch almayı düşünüyordum malum doların artmasıyla malesef alamıyorum bende bir PSP veya PS Vita almaya karar verdim ama arada kaldım hangisini almam sizce daha mantıklı olur ?



H
3 yıl
Yarbay

Merhaba

PSVita alırsanız PSP/PSVita ve bir ton emülatörün oyunlarını rahatlıkla oynarsınız.Geliştiriciler sürekli Vita için yeni şeyler çıkarıyor.Vita oyunlarından çok bi beklentiniz olmasın ama tüm PSP oyunlarınıda rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.400-500 civarı bir Vita alıp keyfini çıkarabilirsiniz.



F
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Dostum fiyatlara baktımda çoğunlukla 800 900 arası bu fiyatlar ne böyle


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Feytom

Dostum fiyatlara baktımda çoğunlukla 800 900 arası bu fiyatlar ne böyle
Balon hocam onlar,o fiyata satıldığını sanmıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Benim civarımda sahibindende falan öyle



S
3 yıl
Yüzbaşı

Malesef yok o fiyatlara artık hocam...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RetroTurkey
T
3 yıl
Er

Merhabalar yeni bir konum var yardımcı olabilirmisiniz



N
3 yıl
Çavuş

Az biraz sabır ederseniz 500-600 e güzel bulabilirsiniz




Bu mesajda bahsedilenler: @SertKabuk
H
3 yıl
Yarbay

Şu saatten sonra bulduğunuz en uygun fiyata alın. Artık ucuzlamaz. Üstelik gittikçe yıpranmış cihazlar çıkar karşınıza.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Binbaşı

Hocam bende tertemiz nokta çiziksiz sorunsuz yazılım atılmış 3.73 yazılımlı PS Vita var 700₺ye pazarlıksız verebilirim sana. Yanında 4 Gb Ps Vita hafıza kartı ve Most Wanted oyunu da hediye edeceğim.



T
3 yıl
Teğmen

Bende Vita da var PSP de var, ikisinin de yeri ayrı, psp de daha çok oyun var ve ps1 oyunlarını uyarlayıp oynuyorsun, içimde ukte kalan oyunları kurup oynadım, VITA daha teknolojik ama oyun sayısı az, emulator ile işini halletmen lazım, ilk kez alacaksan eğer psp oyunlarını da emulator ile oynarım dersen, PS Vıta al, bu arada VITA Slim değilse biraz daha ağırdır, uzanarak oynarken eli yoruyor, psp ye göre şarjı kısa sürede bitiyor, kısaca ikisinin yeri de ayrı, bir yerden başlayayım, ucuz olsun dersen de PSP almanı öneririm, 3000 bulabilirsen 3000 al.

Şimdiden sana oyun önereyim, PSP de veya PS Vita da God of war ı oyna, VITA' da da özellikle Killzone (Mercenary) u oyna.



G
2 yıl
Yarbay

Biraz eski bir konu ama iki cihaz da bende mevcut. Ufak bir karşılaştırma yapayım belki kararsız kalan olursa bu konu karşısına çıkar da fikir verir.

Öncelikle PS Vita'nın PSP'ye göre çook büyük bir kozu var: Adrenaline.
Adrenaline PS Vita'nızı direkt bir PSP haline çeviriyor. PSP'nin yapabildiği her şeyi yapıyor demiyorum, direkt açılışı, menüler kısaca her şeyi ile tam bir PSP oluyor. Yani bir PS Vita'nız varsa PSP'niz de var demektir. Playstation 1 oyunlarını, PSP oyunlarını, Emülatörleri kısaca PSP ile yapabileceğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz. Buna ilaveten PS Vita'nın kendi oyunlarını oynayabiliyor, eğer bağlantınız sağlam ise remote play ile en üst düzey oyunları dahi Vita'da oynayabiliyorsunuz.
Bununla beraber PS Vita'nın ekranının çözünürlüğü daha iyi, PS Vita 1000'de Amoled ekran ile görüntüler çok daha canlı ve net.
Kısaca PS Vita'nın yanında PSP'nin esamesi okunmaz denilebilir. Fakat PSP'nin de eli boş değil.
Öncelikle PSP çok daha basit bir cihaz. Hem oyun atması daha basit (PS Vita'da PKGJ mevcut fakat orada her oyun yok) hem de sizi gereksiz teferruatlara boğmuyor. Direkt açıp oyuna dalabiliyorsunuz. Ayrıca PSP çok daha hafif ve ele PS Vita'dan daha rahat oturuyor. PS Vita da gayet güzel oturuyor ama bir el konsolundan ziyade ağır bir joystick tutuyor gibi dolduruyor elinizi. PSP ise sanki telefon tutuyormuşçasına rahat ve hafif. Ayrıca PSP gerçekten cebinize sığacak kadar küçük bir alet. Vita için çanta kullanıyor olmanız lazım. Son olarak PSP, Vita'nın yarı fiyatından da ucuza.

Yani toparlayacak olursam; grafik takıntınız yoksa, çok vaktiniz de yoksa, sadece basitçe oyun oynamak, girip PES 13'de iki maç atıp çıkmak istiyorsanız PSP daha isabetli bir tercih olacaktır. Vita ise biraz daha beklentiniz yüksek ise alın derim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.