DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 4 mobil kullanıcı
51475
Cevap
1281954
Tıklama
131
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu (1004. sayfa)
S
5 yıl (679 mesaj)
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >







HERKESE MERHABA ÖĞRENCİYİM SELAMLAR










Kodum: UYU 10 UG 62 PPY







Tarifem: 100mbps fiber



İsim: İsmail Samet Yiğit



Online Başvuru için : https://turk.net/p/UYU10UG62PPY



[KODUMLA BAŞVURARAK 1 AY BEDAVA KULLANIMA HAK KAZANIRSINIZ]







KODUMLA BAŞVURU YAPAN DOSTLARIMA ABİLERİME ÇOK TEŞEKKÜRLER :)



D
5 yıl (409 mesaj)
Çavuş

Hadi birlikte Türknet'e bir ay 0 tl ödeyelim.İkimizde kazanalım

Bunun için Türknet'e üye olurken, aşağıdaki referans kodumu kullanabilirsiniz. Faturam otomatik ödemededir. 2007 yılından beri foruma üyeyim.

Davet Kodu: L L B 5 6 N D 3 3 T K J

Davet Linki: https://turk.net/p/LLB56ND33TKJ/

Kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. 
Turknet 0850 288 80 80 / 0850 288 80 81



_
5 yıl (6989 mesaj)
Yarbay

merhaba arkadaşlar kolay gelsin,
türknete geçecek arkadaşlar bilgi almak istiyorlarsa bana özel mesaj atabilirler. modem tercihi, port yönlendirme, dns veya vpn gibi işlemlerde bilgi verebilirim. ayrıca davet kodunu da kullanabilirler:https://turk.net/p/htr61rc45mas/
davet kodu sayesinde, interneti 1 ay ücretsiz kullanabilme hakkına sahip oluyoruz. benim kendi güncel olarak kullandığım paket ise 75 mbit download 8 mbit upload ve 1000dk sabit telefonlarla görüşme içermektedir, tutarı ise 95+3 tl dir.
güncel olarak aldığım internet hızı: https://i.hizliresim.com/DOFTzU.png
teşekkür ederim, herkese iyi günler ve sağlıklı kalmayı dilerim.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: anaksimenes35


A
5 yıl (1514 mesaj)
Yüzbaşı

WGB65SX40PXS


W G B 6 5 S X 4 0 P X S


Merhaba,



TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor.



Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor.



Ne yapman gerekiyor?



Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:



Davet kodu: WGB65SX40PXS



Bağlantı:https://turk.net/p/WGB65SX40PXS



Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.



Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl (1733 mesaj)
Çavuş

Davet kodu : JDK57SK79TWH

Bağlantı : https://turk.net/p/JDK57SK79TWH/

Selamlar. Dört yıldır 75 mbps olarak sorunsuz kullanıyorum.

Aslında her şey caddeniz ve ya sokağınızdaki altyapıya https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama? bağlı;altyapınız uygunsa siz de benim gibi çok memnun kalabilirsiniz.

Danışmak istediğiniz bir şey olursa,özel mesajla sorun ve ya forumun internet servis sağlayıcılar-türknet bölümüne bakın;orada bir türknet destek bölümü var,türknetin bir görevlisi yardımcı oluyor.

Ücretsiz internete hak kazanmak için abonelik sonrası size gelen ilk faturayı son ödeme tarihinden önce ödemeyi unutmayın.

Başka operatöre taahhütü olanlar,türknetin sağladığı imkanları burada bulabilir; https://www.taahhutsayar.org


< Resime gitmek için tıklayın >



B
5 yıl (2908 mesaj)
Binbaşı

Online Başvuru linki: https://turk.net/p/LKD85KI65VWN/
Telefondan Başvuru Kodu: LKD85KI65VWN
Bu zamana kadar 40'a yakın kişi abonelik yaptı ve hiç bir sorun yaşamadılar.

Aşağıdaki resimdede gördüğünüz gibi bugüne kadar 60 kişi referans kodumla abonelik başlattı bunlardan 20 tanesi ilk faturalarını son ödeme gününden önce ödemediği için indirimden yaralanamadı diğer 39 kişi zamanında ilk faturalarını ödedikleri için sorunsuz şekilde indirimlerini aldılar.

Ayrıca resimlerde de görüldüğü gibi Eylül-Ekim ayında 9 arkadaşımız daha referans kodumu kullanarak sorun yaşamadan aboneliklerini başlattılar ve şuan itibariyle 8 kişinin indirimi tanımlandı kalan 1 kişinin ise ilk faturasını ödemesi bekleniyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 10 Aralık 2020; 14:42:13 >

S
5 yıl (37 mesaj)
Onbaşı

AHS56YP41AJI kodumu kullanabilirsiniz. İlginize teşekkür ederim.



B
5 yıl (2730 mesaj)
Binbaşı

Davet kodu : WGU11VK91LWR

Davet linkihttps://turk.net/p/wgu11vk91lwr/

Şimdiye kadar 12 kişi benim kodumla katılım sağladı hiçbir problem yaşamadı ve ücretsiz haklarını kullandılar

Şuan aktif olarak 100mbps paketi kullanmaktayım hiçbir sorun yaşamadım.

Faturalar otomatik ödemede hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Tek yapmanız gereken davet kodum ile kayıt olup sonrasında tarafınıza çıkacak ilk faturayı son ödeme tarihinden önce ödemek. Ondan sonraki ilk ay ikimiz de ücretsiz kullanacağız.


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl (686 mesaj)
Teğmen

1 Ay ücretsiz internet kullanmak ister misiniz?







Borcum bulunmamaktadır ve faturam otomatik ödemededir.











Davet kodu: OEN25SC87TAA











Bağlantı: https://turk.net/p/oen25sc87taa/



M
5 yıl (9034 mesaj)
Yarbay

Link: https://turk.net/p/LFQ18BH95JMN/

Müşteri Hizmetleri için: LFQ18BH95JMN

Faturalarım otomatik ödeme.Elimden geldiğince bilgi olarak yardımcı olurum.



S
5 yıl (2471 mesaj)
Yüzbaşı

Referans kodum ile üye olana 60 tl veriyorum.

Detaylı konuşmak isteyen özel mesaj ile ulaşabilir.



M
5 yıl (3151 mesaj)
Yüzbaşı

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: XYT53KU16LOJ

Bağlantı: https://turk.net/p/XYT53KU16LOJ



Borcum bulunmamaktadır ve faturam otomatik ödemededir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 10 Aralık 2020; 21:20:38 >

A
5 yıl (1279 mesaj)
Er

Merhaba,



1 ay bedava kod için Davet kodu: GYL78HU62NMP



Bağlantı:https://turk.net/p/GYL78HU62NMP



İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.




Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.



L
5 yıl (4947 mesaj)
Yüzbaşı

🧿Merhaba Arkadaşlar 1 Ay Bedava internet için davet kodumu kullanabilirsiniz,
🧿 TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu.
🧿 Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.
🧿 Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor.
Ne yapman gerekiyor?
🧿Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:
Davet kodu: FNX10QV49IML
Bağlantı:https://turk.net/p/FNX10QV49IML
🧿 Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.
Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lider06
F
5 yıl (72 mesaj)
Er

< Resime gitmek için tıklayın >


Merhaba,

1 ay bedava internet için Davet kodu: G R F 1 8 V U 9 5 R Q Q

Bağlantı: https://turk.net/p/GRF18VU95RQQ

İndirimli internetinizi size çıkan ilk faturaların son ödeme tarihinden önce ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksınız.

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsiniz. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma sizinle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsiniz.

Telefonla başvuru için: 0850 288 80 80 / 0850 288 80 81

Sormak istediklerinizi ve aklınıza takılanları öm ile iletebilirsiniz.



U
5 yıl (396 mesaj)
Teğmen

İNDİRİM KODU: NBI39IH71QLL



Merhaba,



TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.



Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.



Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.



Taahhütsayar: https://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=NBI39IH71QLL



Ne yapman gerekiyor?



 Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:



Davet kodu: NBI39IH71QLL



Bağlantı: https://turk.net/p/nbı39ıh71qll/



Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.



Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.



H
5 yıl (2334 mesaj)
Teğmen

Merhaba,
Hem sen Hem ben 1 ay ücretsiz internet kullanalım.Fatura borcum yoktur.

Davet kodu: VLC51DS10UJU
Bağlantı:
https://turk.net/p/vlc51ds10uju/

TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.
yada
0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini arayarak kodu söyleyebilirsinÜcretsiz olarak kullanmak için ilk çıkan faturalanın son ödeme tarihi geçmeden ödenmesi gerekir.
Kodumu kullanan arkadaşa şimdiden teşekkürler



A
5 yıl (351 mesaj)
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >

Bir Ay Bedava İçin Davet Kodu: NAS26WN16OCT
1 ay Ücretsiz Online Başvuru için Davet Linki:
https://turk.net/p/nas26wn16oct/

Turknet sitesinden veya telefonla (0850 288 80 81) başvurularınızda referans kodumu kullandığınız takdirde ikimizde 1 ay ücretsiz kullanma hakkı kazanabiliriz!






 Referans Kodu : NAS26WN16OCT
Kodlaması: Niğde Adana Samsun 26 Winston Niğde 16 Ordu Cuma Trabzon


 Online Başvuru için : https://turk.net/p/nas26wn16oct/


 Arkadaşlar tek şart referans kod aldığınız kişinin düzenli fatura ödemesi . Ve sizin de ilk faturanızı zamanında ödemeniz.

Faturasını ödemeyen birinin kodunu kullanıp bedavanızı ziyan etmeyin..

Benim faturalarım otomatik ödemede bu konuda kafanız rahat olsun.


Benimle başvuran kişiler ilk faturasını öder ödemez bedava 1 aya kavuştu :)
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
5 yıl (4094 mesaj)
Yarbay

QFF86JK77KTP


Q F F 8 6 J K 7 7 K T P


Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor.

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: QFF86JK77KTP

Bağlantı: https://turk.net/p/QFF86JK77KTP

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.


< Resime gitmek için tıklayın >



G
5 yıl (9022 mesaj)
Binbaşı

Merhaba;

Davet Kodu GÜNCELDİR ve faturalarım ilk gün ödenir. Hemen güvenle başvurabilirsiniz:

TurkNet sitesinden abone olmak isterseniz: https://turk.net/p/RVG43KY16MQC/

0850 288 80 80'i arayıp Müşteri Hizmetlerinden abone olmak isterseniz: RVG43KY16MQC

Kampanya bilgileri: https://turk.net/arkadasini-getir

İlk faturanızı son günü gelmeden ödediğinizde 1 ay ücretsiz hak kazanacaksınız.

Şimdiden teşekkürler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >