Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
43
Cevap
2367
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: pandemiden haberi olmayan 1 MİLYAR ÇİNLİ (3. sayfa)
Y
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Bunu ABD'de yaşayanlara anlat.
Bu şeyi normalleştirmeye başladılar artık. Aynı GDO'lu yemler/besinler gibi.

ABD'deki insanların ne günahı var? Afrika'da ve diğer 3. dünya ülkelerinde mRNA aşılarına kim dur diyebilecek?

İşin acısı şu ki bu aşılar ile İnsanların DNA'larına müdahale etmeye resmen başlıyorlar. Bize şimdi gelmiyor ama ileride gelmeyeceği garanti değil.
Hocam biz sinovac çin şirketiyle anlaşma imzaladık tamamen çin aşısı olacağız inaktif bir virüs aşırı bu virüsü üreten bu işi en iyi bilen çinliler aşıyıda üretti ve çok başarılı olacak göreceksin çin dünyaya hükmedecek aşıları ile amerika bile çine yalvaracak aşı için



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Teğmen

Medyanın her sözüne inanmayın diyip ' kendisi inanan insanlar işte. Komplo teorisi diyip gecistiriyorlar hemen. Neden peki ? Şu komplo teorisi sözünü kim bulduysa gerçekten iyi yapmış. İnsanları gerçeklerden uzak tutmanın en kolay yolu çünkü. Komplo diyince Egon yükseliyor 'kendini bilgili görüyorsun güya ama sorgulamak zor geliyor sana ' medya ve DSÖ gibi örgütlere inanmak daha iyi bir seçenek senin için. Milleti anksiyete panik atak ' hastası yaptılar. DSÖ gibi örgütlerin yüzde yüz bağımsız olduğuna inanan' saftır yada saf ayağına yatiyordur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Akordiyon
A
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

'komplo teorisi' ifadesi de medya dan cikti. İnanamiyorum yani millet zombi virus cikti zannediyor.. hala siperlikle naylon eldivenle dolaşanlar var. Yazik ettiler insanlara.
En temel bilim egitimi almiş bir kişi bile boyle bir zombi virus etkisinin gercekte mumkun olamayacagini bilir. Bu kadar universitedeki arastirmacilar ne yapiyor, muhendisler doktorlar.. hicbisey arastirmadan tv ne derse papagan gibi aynisini konusuyolar. Aksi bisey soyledinmi komplo teorisi falan filen.
Hak hukuk hicbisey de kalmadi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @themann41
N
4 yıl
Yarbay

Merak etme ciddi ülkelerde davalar açıldı, avukatlar/doktorlar seslerini duyurmaya çalışıyor.





Şaka maka ABD seçimi çok önemli çünkü işe siyaset de karıştı. Trump'un yeni sağlık danışmanı açık açık histeri bitmeli ve okullar açılmalı diye yazıyor!




https://twitter.com/SWAtlasHoover/status/1316518296901091328

Videoyu izlemek için tıklayınız




Bu mesajda bahsedilenler: @Akordiyon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.