27 saatte bitirdim oyunu,son haritada ana hikayeye yüklenmişim dalgınlıkla,yan görevleri yapamadım son haritadaki geride dönülmüyormuş o olay kötü oldu sadece,ortalama iyi bir oyundu zevk alarak bitirdim,böyle oyunları gamepass'te oynamak gerçekten büyük nimet :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 8 Mart 2025; 17:45:6 >
Yani 4k monitörde oynamadığım için çözünürlük meselesine pek fazla girmeyeceğim ama beni tatmin etti oyun için görüntüler bulanıklaşma falan yoktu gayet netti görüntüler. Ama çoğu arkadaş her ne kadar işin fps, çözünürlük ve sair performansa dayalı etkinliğine - haklı olarak - takılmış olsalar da bence oyunda ki ana eksik co-op olmaması. Oyun içi oynanış cidden zevkli, atmosferi muhteşem, diyalektleri hatta npc'lerin sizden hesap sorması size kafa tutması süper, düşmanlar ve hatta bossları kesmek nispeten kolay (-ki ben Remnant hastasıyım), gerçi tamam kabul ediyorum ilk 15 levele kadar zorlandım ama bu benim suçum değildi ya. Bu tamamen kai ve marius dingillerinin bir işe yaramamalarından kaynaklandı. Favori ikilim giatta ve yatzli bu ikisine geçip karakteri de yakın dövüş ağırlıklıya çevirdim. Overcharge vuruşta tekte 800k vuruyorum. Diğer yan hasarlar ateş, zehir, çürüme falan hariç. Tabi bu rakamlara ek bonuslar veren tüketilebilir sarf malzemeleri, totemden ve itemlerden gelen bonusları ekleyince devasa bir hasara ulaşıyorum. Şunu da söylemem gerek daha iyi kalitede ekipmanlar düşüyor ancak bunlar isimsiz (unique) itemler ve ek bonuslar içermiyorlar. Bunun yerine statlarını beğendiğim itemlerimi yükseltiyorum ve hepsini isimli kullanıyorum. Oyunun 30 saatine yaklaştım ve gram sıkılmadım. Keşke bu oyunu co-op oynayıp arkadaşlar ile bu zevki paylaşabilsek.
Arkadaşlar oyunu oynamak istiyorum ama ingilizcem pek yeterli seviyede değil sormak istediğim oyun görevlerde bize yardım ediyormu yani haritada gideceğimiz yerler işaretlimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 8 Mart 2025; 17:45:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >