Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
168
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çalışan telefonu bozdular.
4
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle merhabalar.

12.06.2020 tarihinde arama yapamamaya başladım. " Değerli müşterimiz hattınız arama yaptığınız yöne kapalıdır , açma işlemini 444 1 444 müşteri hizmetlerinden ,www.turktelekom.com.tr online hizmet merkezi üzerinden veya size en yakın TurkTelekom ofis ya da bayiilerinden yaptırabilirsiniz. " anansunu alıyordum. TurkNet'e bildirdim. Türk Telekom dan saha ekipleri yolladılar bağlantılarımda bi' sıkıntı yok ki daha 1 ay kadar önce 99 TL vererek bağlantı yaptırdım TurkNet'e. 9 gündür sürekli sorununuzu çözeceğiz diye mesaj atıp Telekom Sistem MEsajı yolladılar sadece. Şimdide " Saha ekipleri altyapısal kontrolleri sağlamışlar altyapısal bir problem olmadığını bildirmişler, sorunun iç tesisatınızdan kaynaklı olduğunu iletmişler, bunun için bina girişindeki anktastre kutusunda itibaren daire içinize kadar bütün bağlantı noktalarını kontrol etmeniz gerekmekte. Bu kontrollerin sağlanması adına size yerinde destek ekibimizi gönderebiliriz, tüm bu noktaları kontrol ederek arızanızın giderilmesi için gerekli işlemleri yapar bu hizmetin 99 TL'lik bir ücreti bulunmakta " diye mesaj atıp destek kaydını kapattılar. Benimle dalga geçiyorlar sanırım. Saha ekipi bağlantılarımda sıkıntı olmadığını söylüyor ama TurkNet 1 ay önce aldığı 99 TL'yi tekrar alma peşinde. Önce çalışan telefon arama yapmamaya başladı şu anda da çevir sesi hiç yok.

Türk Telekom'dan aradılar, bu numara Tırakyalılar Kumaşçılık şirketine ait ,bu numarayı size vermeye yetkileri yok dediler. Başınıza iş açılmasın sağlayıcınızla konuşun dediler.Sürekli birileri arayıp Trakyalılar mı diye rahatsız ediyor. TurkNet'e bu konuyuda bildirdim ama tabiki umurlarında olmadı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hbel -- 21 Haziran 2020; 12:17:46 >

H
4 yıl
Yüzbaşı

Turknette bu tür durumlarla karşilaşmak normal bizimde işyerinin 13 yıllık nosunu durduk yere değiştirip başka numara vermişler tabi haberimiz bile olmadi tekrar aynı numarayı alıncaya kadar baya uğraşmıştık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?



4
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Bugün Türk Telekom'dan gelerek sorunu çözdüler. 1 aydır başkasının numarasını kullanıyormuşum. Yanlış porta bağlamışlar telefonu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.