Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
585
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk takımlarının oyuncularına yüksek fiyat istemesi sorunu
T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

FM 2020'den hangi oyuncuya teklif yapsam kapıyı yüksek fiyattan açıyorlar üstelik herhangi bir kulubün takibinde olmadığı halde. Ben kendim değerlendiriyorum teklif yapıyorum ama malesef sanki çok popüler oyuncuymuş gibi uçuk rakamlar istiyorlar. Sanırım bu büyük bir sorun diye düşünüyorum. Örneğin aşağıda 69b değerinde olan futbolcuya 7.750 euro isteniyor. Ben bu futbolcuyu tamamen kendim keşfettim hiçbir öneri olmadı. Bunun gibi birçok örnek var.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 25 Nisan 2020; 0:1:12 >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Bir takım eğer ki istediğiniz oyuncuya yüksek meblağ istiyorsa satmak istemediği için absürt bir rakam istiyordur. Sadece Türk takımları değil herhangi bir takımın potansiyelli oyuncusuna teklif yaparsanız benzer durumla karşılaşırsınız.
Bu arada ss'deki oyuncu benim kariyerimde gelişmedi ve gözlemci değerlendirmesi gitgide azalıyor.
Yine de almak istiyorsanız, teklifi mümkün mertebe bonuslu yapın.
Örneğin, 500k peşin, ilk 10 maç boyunca 100k, 50 maça çıkınca 500k, 10 gol atınca 250k, 1 kez milli olunca 100k, hazırlık maçı oynama ve sonraki satış veya satış karından pay şeklinde.
Böyle yaparsanız hem erken dönemde daha az meblağ ödemiş olursunuz hemde oyuncunun elde patlama ihtimalini azaltırsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.