Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kılıçdaroğlu'ndan CHP’li vekillere Babacan ve Davutoğlu hakkında konuşmama talimatı
L
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendi partisinin tüm milletvekillerine yeni parti kurma girişiminde bulunan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında basına ve kamuoyuna konuşma yasağı getirdi. İlgili talimat, tüm milletvekillerine iletildi.
Veryansın Tv’nin ulaştığı ve CHP’li tüm milletvekillerine gönderilen talimat şöyle:
“Değerli arkadaşlar herkese iyi pazarlar Recep Tayyip Erdoğan’la Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan oluşumları arasında yaşananları dikkatle takip ediyoruz.
Bu konuda sosyal medyada, basın açıklamalarında, basının önündeki konuşmalarda dikkatli olunması, bu konuda yorum ve paylaşım yapılmaması.
Bu konuda açıklama istendiği taktirde bunun parti sözcüsü ve grup başkanvekillerine bırakılması
Tarafları kendi içlerinde konsolide edecek ya da bu tartışma iki tarafa da zarar veriyor CHP’ye yarıyor hissiyatı yaratarak sonlandırtacak tutum ve davranışlardan kaçınılması Sayın Genel Başkanımızın grubumuza talimatıdır.
Not: Meclis araştırma komisyonu önergesi, soru önergesi verme gibi yasama faliyetlerini de kapsamaktadır.”
https://veryansintv.com/chpli-vekillere-babacan-ve-davutoglu-talimati/



Doğru bir karar, takdir ettik.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Redeemertr - 4 yıl +4
R
4 yıl
Binbaşı

Doğru bir karar, takdir ettik.

ama biz durur muyuz? durmayız. akape ve babacan/davutoğlu yesinler birbirlerini hehehe



E
4 yıl
Yarbay

Doğru karar,ek olarak kesinlikle yanlarına almaya çalışmasınlar.Çok büyük eksi olur bu tavır hem CHP hem İyi Parti için.Yani 2 senedir yapılan birleşme gibi olmaz bu birleşme ,tepki çeker.



K
4 yıl
Yarbay

zaten haklarında konuşmamak eleştirmemek bir nevi üstü kapalı destek demek, açığını yapamıycağı için kapalı yolu tercih etmiş.. alemsiniz üstü kapalı destek var burda..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Aralık 2019; 19:53:41 >

H
4 yıl
Yüzbaşı

Aptal herif, halbuki konuşup gömmeleri lazım sürekli ki AKP seçmeni bunlara yanassin. Adamlar şimdiden başladı bunlar cehapenin adamı bak kilictar destek veriyor diye. Şu kılıçdaroğluna darbe yapacak kimse yok mu memlekette lan? Ömrü AKP'ye yardimla geçti herifin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 8 Aralık 2019; 20:23:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
4 yıl
Yüzbaşı

Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.Şuan iç meseleler yüzünden kaynayan parti akape.Akape kendi üzerindeki kamuoyu dikkatini dağıtmak için geçen haftalarda ''Saraya giden chpli'' haberini sürekli kullanmıştı.Yalaka ve lağım medyasında sürekli bu chpliyi konuşmuştu.Şimdi sessiz kalmak daha iyi.Zira bu kez de çıkarlar davutoğlu ve babacan Chp adına çalışıyor derler yine birşekilde konuyu saptırırlar.En iyisi sessiz kalmak...



D
4 yıl
Yarbay

babacan ve davutoğulun partisi sadece akp ye yönelik projeler değil,öyle düşünende yanılıyor zira 2 farklı kulvardan ilerleyecek partiler kuruluyor.Davutoğlunun partisi daha çok erbakanın milli görüş politikalarını benimseyen ve hedef kitlesi olarakda güneydoğu anadolu kesiindeki muhafazakar hdp kürtlerini gözüne kesitirmiş durumda zira davutoğlu son 1 yıldır güneydoğuda çok sayıda üniversite ve beldelerde partisinin vizyonunu anlattı,batı bölgelerinde ise o kadar efor sarf etmedi.

Babacan ise tipik bir anap vizyonu ile siyasi arenaya girecek ve abdullah gül güdümünde olacak.EKonomi bakanı olduğu dönem paranın bol olduğu zamanlarda iyi işler yapan babacan ne zamanki ekonomide para azalmaya başladı ortadan kayboldu? ayrıca babacanın partisinde yoğunluklu olarak eski akp li isimlerin olmasıda her kesimden seçmenin ona oy vermesini zorlaştıracak işte bu sebebden ötürüde babacan chp kanadından da siyasi isim çekme niyetinde partisi için.Kılıçdaroğlunun suskun kalınmasının asıl sebebi chp içinde kaynayan kazanın olumsuz etkilerini göstermemek ve olası bir babacan partisine küskün kesimin gitmesini engellemek amaçlıdır zira kılıçdaroğlu partisinin bu zorlu sürecini en az kayıpla atlatmak istiyor ve kendi kabuğuna çekilme politikası ile parti içindeki karkagaşayı baskılamak istiyor.

Zaten kılıçdaroğlunun bu direktifine karşı çıkıpda babacan partisi için yorum yapan duyarsanız bilinki o kişi babacan ile temas halinde olan kişi olacaktır.

Kısacası yeni partilerin sadece akp yi parçalamak için çıkacağı algısına girmeyin,bunun chp si hdp si ve mhp si için ayrı ayrı oynayacaklar..hatta cumhur-millet ittifakı yanında alternatif bir ittifak bile kurulabilir,bununda her partiye zararı olacakdır.



K
4 yıl
Yarbay

Daha düne kadar Babacan ve Davutoğlu hakkında bırakın "konuşmama" talimatını "adını dahi anmama" talimatını medyasına, partisine, iktidarı teslim ettiği cemaatlere vs. salan iktidar partisi değilmiş gibi CHP'yi mi konuşalım yani?

Haram medyası dahi tek kelam etmemiş ve bu siyasi harekete karşı öncü saldırıyı Perinçek tayfasına bırakmış adamlar çıkmış şimdi CHP tatavası yapıyor. Yahu Chp vekiller konuşsa ne olur konuşmasa ne olur. Kim nasıl konuşursa konuşsun Akp'nin bugün 3'e bölünmüş olması gerçeğini değiştirir mi?

Bu adamlar hakkında Erdoğan ağzını açana kadar kısık sesle dahi konuşamayan haram medyasının şehir üniversitesi üzerinden Erdoğan'ın açıklaması yapması üzerine nasıl -kükrediğini- yarın göreceğiz.

Forumdaki "bağzı" üyelerde kamuoyu alt yapısı oluşturuyor aklı sıra :D

Bunlar TV izleyen çevreye tutar. İnternet mecrasında tutmaz.



R
4 yıl
Yüzbaşı

AKP seçmeni MHP'ye sapar ama Babacan'a sapmaz.

Ama birçok YCHP'li(CHP'li değil YCHP'li) Babacan'a hafiften sapmaya başladı, nerede sevgi pıtırcığı görseler yapışıyorlar zaten direkt.

Babacan'ın parlaması AKP'ye verdiği kadar YCHP'ye de zarar verebilir, kendi açısından doğru bir karar vermiş Kılıçdaroğlu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.