Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
277
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran boyuna göre kutular oluşturma , silme , düzenleme.(Çözüldü)
B
7 yıl (3684 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar henüz acemiyim ne yapmaya çalışıyor bu demeyin :) , yapmaya çalıştıgım ; jquery ile kullanıcının istedigi sayıda html divleri browserda gösteriyorum sayfa yenilendiginde divlerin gitmemesi için localstroage de tutuyorum ama daha sonra kullanıcı istedigi divi silmek istediginde sildiremiyorum çünkü sayfa yenilendiginde localstroage tutulan kayıtlar ekrana yazdırılıyor olması gerketigi gibi ama silme işlemini nasıl yaptıracagımı kafamda kuramadım şuan kısaca bana bahsettigim olayın örnek uygulaması veya yol haritası tarzında öneride bulunucak var mı . Kullanıcı istedigi sayıda div giricek isterse sonradan silicek , veya düzenleyip arka plan resmini vs degiştirebilecek tabi bunlar sayfa yenilendiginde kaybolmayacak bu tarz örnek sample varsa yardımcı olursanız sevinirim okudugunuz için teşkkürler .


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Yaptıgım kısma kadar örnek , kullanıcı istedigi kadar div girebiliyor ve sayfa yenilendiginde kaybolmuyor fakat silme işlemini yaptıramıyorum .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 1 Kasım 2019; 23:6:54 >

B
7 yıl (3684 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konudan bagımsız yazılım alanında kendimi geliştirmek için tavsiyeleriniz varsa alabilirim .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.