Tv yi 2018 yılında almıştım 2022 yılında içini açıp işlemi yaptım ondan beri sorun yaşamıyorum. Bende zamanında ethernet ile kullanıyordum zaten ona istinaden yazıyorum. Wifi kapatma sorunu yapıyordu mantıken wifi kullanmadığım için önemsemiyordum ama sonrası tv tamamen sapıttı mecbur kaldım içine açmaya Sonrasında sanki 0 tv gelmiş gibi her şey sorunsuz çalışmaya başladı. Yapacak bir şeyin kalmadıysa içini kesin aç o kablolara bir dokun bütün sistem düzelebiliyor.
Benim alttan yukarıya çizgi sorunum var sadece onu da çıkınca alttan dokunuyorum geçiyor. Rasgele olarak belli bir süre sonra ekran gösteriyor sonrasında gidiyor
Eski televizyonumda kullandığım apple tvyi söküp buna taktim muhteşem oldu normalde kullandığım televizyon eski diye apple tvnin bütün nimetlerinden faydalanamıyormuşum, Lg televizyona taktım renk kalibresiyle beraber görüntü aşırı iyi 4:2:2 renk seçeneği, hdr çok güzel bir de aşırı hızlı ekran yansıtma daha stabil. Webostan çok daha kullanışlı.
bende tv beğeniyorum zaten günldelik fazla kullanmıyorum genelde xbox ile kullanıyorum webos zaten eski kaldı günceleme almıyor tvbox ile taş gibi cihaz hala
İşin sonunda o olacak herhalde. Gerçekten anlamıyorum böyle bir sorun var bir çok kişi yaşıyor ve çözüm üretilemiyor. Ücretiyle televizyonu tamir ettitemiyoruz, TV tamircisi Bi arkadaş var ona söyledim oda bir çözüm sunamadı.
Benim alttan yukarıya çizgi sorunum var sadece onu da çıkınca alttan dokunuyorum geçiyor. Rasgele olarak belli bir süre sonra ekran gösteriyor sonrasında gidiyor
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @K11n08