Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
121
Cevap
23029
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: RTSS Scanline Sync/RTSS maximum FPS yükseltme/Düşük Geçikmeli V-Sync ON/Nvidia Ölçekleme Geçikmesi (7. sayfa)
B
geçen yıl
Yüzbaşı

Hocam amd kullanıyorum ben. Ne yapayım ne önerirsiniz? Bir de oynadığım bir kaç oyunda denedim de vsync kapalı halde 75 FPS üstünü görüyorum çoğu zaman. Bazen 90 FPS - 100 FPS bile oluyor. Ben sabitlemek istiyorum hem daha akıcı olsun diye hem de kart boş yere ısınıp yorulmasın diye. Sizin dedikleriniz nvidia için sanırım. Ekran kartım R9 270X 2GB. AMD radeon ayarlarından öneriniz var mı?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yamaci1771
D
geçen yıl
Yarbay

rivatunerı yine kullanabilirsiniz, oyun içi vsync acip 74.990 gibi bir değere sabitleyin. hoşunuza gitmezse normal oynayın ama. bu şekilde yapılınca vsyncden gelen input lagda azalma oluyor, teknik sebepleri burada aciklanmis;

https://blurbusters.com/howto-low-lag-vsync-on




Bu mesajda bahsedilenler: @ByKayseriLi38
G
geçen yıl
Yarbay

Monitörün Freesynch varmı?. Eğer freesynch var ve aktifse. Montçrün kaç hz? Misal 144 hz monitörün var R6 Siege giridn fps 100-160 arası dalgalanıyor oyun içi öncelikli olsun yoksa rtss 100 fps kilitle devam et. RDR2 oynuyosun 75-100 arası dalgalanıyorsa fps 75 fps kitle devam et. eğer 144 fps geçmiyosan freesynch veya gsynchin düzgün çalışıyorsa olduğu gibi dahi kuallanbilirsin. RTSS freesynch olmayan monitörlerde VSYNCHE göre avantaj sağlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ByKayseriLi38
B
geçen yıl
Yüzbaşı

Hocam freesync vs yok ips panel monitörüm var asus marka hdmı ile görüntü alıyorum. Standart 75Hz monitör.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @guzmann06
G
geçen yıl
Yarbay

Yamacının dediğine bak o zaman. Kaç yıllık moniymrki freesynch yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ByKayseriLi38
B
geçen yıl
Yüzbaşı

Hocam monitör Asus VS239HV modeli. Yok bunda sanırım bilmiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @guzmann06
B
geçen yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar framerate limit mi daha iyi yoksa scanline sync mı? Framerate ile fps limitlediğim zaman yırtılma oluyor oyunlar da. Altında ki scanline sync ile -20 yapınca da yırtılmalar kayboluyor. Fakat şu da var ki oyunlar da lag ve yüksek fps de kasma sorunu varsa herkes rtss'de hz oranın dan -0.10 çıkartıp yazın diyor. Hangisini yapmam daha iyi olur?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.