Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
569
Tıklama
0
Öne Çıkarma
deepin 15.7 ekran donması sorunu
X
8 yıl (18 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

bilgisayar şifre isteme yerine gelene kadar açılıyor, şifre isteme yerinde mouse oynattıgımda ya da klavyeden bir tusa bastıgımda ekran donuyor. nasıl çözerim bunu, içinde almam gereken belgeler vardı formatlamak istemiyorum alana kadar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
8 yıl (2420 mesaj)
Yüzbaşı

açılış menüsünde advanced options var, oradan root komut satırına düşmen lazım, herhalde denedin olmadı. bence livecd (xubuntu olabilir) ile sistemi aç, disklerini mount et, usb disk takıp önemli dosyalarını oraya kopyala, sonra format.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
8 yıl (18 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

yedek deepin kurmustum, almam gereken belgeleri ordan aldım reis. bu deepin boyle sorun mu yaratıyor hep? onlemimi almasam yalan olmustu her seyim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @seyfi84
S
8 yıl (2420 mesaj)
Yüzbaşı

olabilir. genel olarak masaüstü Linux'ta herşey olabilir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xxfurkann
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.