Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
487
Cevap
10572
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (23. sayfa)
E
7 yıl
Binbaşı

Hocam heves kalmadı zaten bi zahmet kargolasınlar artık..

Ben onların yerinde olsaydım mağduriyet dolayısıyla hediye falan gönderirdim dicem ama zaten çok uygun fiyata aldık...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dupont81
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Aynen hocam mesela bana telefon 5400 TL'ye geldi =) 4.000 lira fark var arada kulaklık hesapta yok daha... İnşallah yarın kargolanır.. Belki güzel bir kutu ile yollarlar. Bir de bu telefonlar 2. parti ise daha iyidir inşallah


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @emocan21
E
7 yıl
Binbaşı

Yeni çıkan iPhone ların en ucuzu 9500 TL iken

Note 9 bana da 4000 TL ye geldi desem inanırmısınız hocam



Beklemeye değer...

Beklemeye devam...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dupont81
E
7 yıl
Binbaşı

An itibariyle bana kargo mesajı geldi arkadaşlar...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Teğmen

Nihayet bana da kargo mesajı geldi. Diğer arkadaşlardan da aynı haberi bekliyoruz.



C
7 yıl
Yüzbaşı

Gözünüz aydın dostlar



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

15 dakika önce bana da kargo mesajı geldi arkadaşlar ;)) vallaha telefonu alacak olmaktan çok her gün samsungu aramaktan kurtulduğum için seviniyorum gerçekten ;))

Hadi geçmiş olsun hepimize



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yüzbaşı

Hayirli olsun arkadaşlar :)



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Teğmen

Benim için işin en güzel yanı da Lacivert-Sarı telefonumun 1907 ile başlayan bir kargo numarası ile gönderilecek olması oldu Sezonun ilk Avrupa maçı öncesi güzel bir tesadüf oldu kendi açımdan Haa bu Samsung'a olan kızgınlığımı geçirmedi orası ayrı



D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bir de şu dikkatimi çekti. Bugün müştrri hizmetleri bana ürünün stoklara girmediğini ve eylül sonu - ekim başında giteceğini ve o zamana kadar beklemem gerekeni kendilerinden çok emin bir şekilde söyledi. Ben de buraya yazdım ve umudumu gerçekten yitrmiştim.

Demek ki samsung genel merkez ile müşteri temsilcileri arasında ciddi bir iletişim sorunu var. Bize cihazların bugün kargolanacağını daha önce söyleseler ne biz ne onlar zahmet çekerdik..

Neyse er geç de olsa cihazlar kargolandı ya, inşallah sorunsuz olur cihazlarımız ve severek kullanabiliriz..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Samsung da sipariş detayının yanında yazan iptal butonu da kalkmış arkadaşlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
7 yıl
Er

Bana da kargoya verildiğine dair ARVATOSCM den msj atıldı.Bende 27sinde vermiştim siparişi.Fakat gönderi numarasını yurtiçi kargo sitesine girip arattığımda sonuç bulunamadı diyor.Sisteme girmedimi acaba daha diye düşündüm.Sizde nasıl bu durum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Yarbay

Arkadaşlar çok çile çektik, mağdur edildik, ben kredi ile almağımımdan bana net maliyeti 7499 TL. şimdi 9299 TL olsa kaç yazar 9 Ağustostan beri bekletiliyruz. Yani ben sevinemiyorum. Hevesimin içine etti SAMSUNG TÜRKİYE ve EMAAR SAMSUNG DeneyimSİZLİK mağazası. Müşteri Hizmetleri zaten sinir bırakmadı.

Şimdi gelelim önce eğri oturup düzgün konuşalım düşenelim hatırlatmalarıma,

1- SMS gelmesi birşey ifade etmiyor. Saat 17:00 da merkez dağıtıma ulaşmış oluyor. Sms ler otomatik önceden gidiyor. Ama ürününüz HENÜZ KURYEDE değil. teyidi için internet adresine bakın , sipariş no ile bakın telefonunuzu vs girin. Adres kontrolü yapın. Hatta mesaj yollayın. Dikkat burda gönderi no, telefonunuz ve mail doğru olmak zorunda, telefon benim gibi çift hat kullanıyorsanız diğerini deneyin sipariştekiyle aynı olanı kabul ediyor.
http://tr.aktif.com/gonderisorgulama/

1-a ) gelelim sağlamasına
0850 333 03 27 bu numarayı arayın
1 e basıp gönderi no ile sorgulayın, 1 siparişiniz var diyecek. 1 tuşla ve dinle KURYEDE diyecek ( buna itibar etmeyin )
sistem size dağıtımınız 20Eylül perşembe ile 21Eylül Cuma arası diyecek otomatikman teslimatı için öngörülen süreye.

1-b) asıl sağlaması yukardaki numarayı arayın ve 3 e basıp MOBİL NUMARANIZI giriniz.
İŞTE EĞER BULAMAZ İSE Samsung daki emanetiniz önceden sevkiyatı oluşmuş , belki dağıtım deposuna ulaşmış, hatta belki DAĞITIM BÖLGENİZE ulaşmış olabilir
AMA EĞER telefon sorgulamasında çıkmıyor ise Cuma günü kuryenize ulaşacak ve dağıtım programına girecek. sabahtan alsalar akşama kadar bir ihtimal, Cumartesi günü 1 ihtimal
Pazartesi ise genelde ulaşmış oluyor çok nadiren salıya kalabilir. BUNDA KURYENİN SUÇU YOK GELEN KURYEYLE BOŞUNA DALAŞMAYIN. SUÇU GÜNAHI YOK GARİBANIN. Adama cuma gün içinde akşama kadar ulaşma durumu var. Teslim etttiği parça başı para aldığından aceleyle canla başla teslim ederler. Sisteme attığınız mesajlar kuryeye teslim edilmnediyse depoya, dağıtım bölgesine gider. KURYE YE TESLİM EDİLDİYSE kuryeye de düşer okur ( mesela cuma namazındayım, apartman önünde bahçedeyimö yazmıştım ulaşmış idi okumuş idi)


2-) KURYE aradı veya aramadı getirdi teslimatınızı sakın imza atmayın öncedenm kimliğinizi vermeyin. RİCA EDİN vaktinizi azıcık alaıcam ama haftalardır bekliyoruz deyin. VE YANINDA PAKETİ hasarsızca açın.

İLK KONTROL EDECEĞİNİZ iconX2018 istediğiniz renk olarak kutudamı. İKİNCİ OLARAK TA TELEFONUNUZ 512 olan istediğiniz RENK mi ? değilse hemen tutanak zabıt artık kurye yede sorun ne yapılacaksa yapın. ÖYLE İMZA ATIN.

BENDEN SÖYLEMESİ.

Bu arada öncesinde kurye teslim etmeden yani perşembeyi cuma ya başlayan gece muhtemelen 02-03-04 saatleri içinde sasmung KOFO üzerinen size e-fatura yolluyacak, önceki sayfalarda örneklerini attığım gibi 2 fatura gelebilir KREDİ ile alanlara 2 fatura yollamaları muhtemeldir. Buyback ve kredi ile alan ve tek çekim alıp alanların faturaları farklı olacaktır diye düşünüyorum. efauranızda IMEI numarası mutlaka yer almalı yoksa sıkıntı büyür ilerdeki işlemlerde. Mesela telefonunuzu sigorta, garanti uzatma paketi, satmak, servis, tamir değişim vs işlerde sorun sıkıntı hatta çöp fatura durumuna düşebilir AMAN DİKKAT e-faturanuızdaki IMEI numarasını size gelen kutu üzerindeki IMEI ile kontrol edin.

Paranoyak davranın e-faturanızı alır almazhttps://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama dan kontrol edin. Önceki sayfalarda veya ana Note9 sayfasına bunla ilgili resimleri atmıştım vakti zamanında.


Herşey rast gider umarım, HAYIRLI UĞURLU OLSUN şimdiden, güzel haberlerde, işlerde kullanmak nasip olsun.

Görselleri zaten uzun uzun yazdık diye eklemedim.


Not: ben arvato ve bölge dağıtım ve kurye ile birebir şimdi telefonda konuştum. Bilgiler yazım bir tarafımdan atmasyon değil yani güvenilir. Sütten ağzımız yandı yoğurda üflüyoruz misali...

e-fatura geldikten sonra Aktif dağıtımdan mail sorgusu harici telefon numaranızlada sorgu yapabilirsiniz ama muhtemelen kurye yarın gün içinde alacak o zaman Telefon sorgunuz da siparişiniz görrünmeye başlayacak drobot bilgi verecek. ( bir ihtimal e-faturayla sisteme girecek, yada KURYENİZ fiilen alıp kendi girecek barkod dan. Telefon numarasında duyduğunuz anda KURYEDE dir. KESİN BİLGİ YAYALIM :P


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GoGo sana da sms geldi di mi kardeşim? Benim siparişim yurtiçi kargoya verilmiş, takip numarasını girince çıktı bilgiler. Ürüm teslim alınmış ama kafamı karıştıran bir şey var. İstanbul - Düzce arası kargo bir günde geliyor ama tahmini trslim süresi 24.09 yazıyor neden anlamadım. Acaba kargoya geç verildiği için kargo yarın akşam mı yola çıkacak?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GoGoBaBa
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Siz ilk defa mesaj yazıyorsunuz konuya sanırım. Size sms geldiğine göre listeye eklememe gerek yok sanırım ;)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Unicorn8519
U
7 yıl
Er

Hocam teşekkürler bilgiler için.Bana gönderilen maj da yurtiçi kargoya teslim edilmiştir diyor.Sende de mi o şekilde yoksa başka bir kurye mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
7 yıl
Er

Bana gelen msj yurtiçi kargo gönderi numarasıyla fakat gönderi no bulunamadı diyor.Bir kere daha sinir oldum😡



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Kargo artık cumartesi de elime ulaşsa yine buna da şükür.. Kargoya teslim edilmiş inşallah bir aksilik olmadan gelir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bize icon X telefonla aynı kutuda gelecek değil mi? İnsanlar icınX bekliyorlar sanırım diğer konuda..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
7 yıl
Yüzbaşı

Evet hocam cihazla birlikte gelecek



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dupont81