Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
291
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG'nin katlanabilir akıllı telefonunun tasarımı ortaya çıktı
U
6 yıl
General
Konu Sahibi


Başta Samsung olmak üzere birçok şirketin katlanabilir akıllı telefon projesi üzerinde çalıştığı biliniyor. Henüz ortada prototip dahi yokken, bu cihazların 2019 yılında piyasaya sürüleceği iddiaları revaçta. Ortaya çıkan bir patent, teknoloji devlerinden LG'nin katlanabilir akıllı telefonunun nasıl olacağına dair bilgiler içeriyor.

 


LG katlanabilir teknolojide de Samsung'a rakip olacak


ABD Patent ve Marka Ofisi'nin, LG'ye katlanabilir akıllı telefon patentini 28 Haziran'da verdiği belirtiliyor. LetsGoDigital tarafından ele geçirilen belgelerde yer alan cihaz, çerçevesiz bir tasarıma sahip ve akıllı telefonun arka kısmında dikey olarak katlanabilmesini sağlayan bir menteşe yer alıyor. LG bu menteşe mekanizmasını, cihaz katlandığında telefonun esnek ekranına olası bir zararın gelmesini önleyecek bir şekilde tasarlamış.


Patent ayrıca akıllı telefonun katlanmış şekilde kalmasını sağlayacak mıknatıslara sahip olacağını da ortaya koyuyor. Gelen bilgilere göre cihaz katlanır durumdan açık pozisyona getirilince, telefonun ekranının otomatik bir şekilde uyanacak ve kullanıcının ekstra bir işlem yapmasına gerek kalmayacak. Belki de akıllı telefonun en ilginç özelliği de, katlanır durumdayken video ve fotoğraf çekilebilecek olması.


LG, katlanabilir akıllı telefon planlarını resmi olarak açıklamamış olsa da, ortaya çıkan patent şirketin bu konuda oldukça ciddi olduğunu gösteriyor. Koreli rakibi Samsung'un 2019 yılının başında piyasaya katlanabilir bir akıllı telefon sunacak olması, LG'yi de harekete geçirmiş durumda diyebiliriz.

  

 Haberi Portalda Gör

2-3 mm kalınlığında 50 gramı geçmeyecek telefon zaten cebinizde otomatik katlanır merak etmeyin.
Yoruma Git
DH Misafiri - 6 yıl +6
W
6 yıl
Yarbay

Nedir bu katlanabilir hayali

Soyle performanstan odun vermeden 2-3mm kalinliginda 50gr’i gecmeyecek bir cihaz yapin da tepsi gibi takoz gibi cihazlardan kurtulalim artik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay

katlandığında da arka kısmında bir ekranı olması gerekiyor. gelen bildirim arama v.s. görebilmek için her defasında telefonu açmak çok kullanışlı olmaz.




B
6 yıl
Binbaşı

Düz ekranlı telefonları çok düzgün yaptı da katlanana geçmiş



(LG G7'ye kadar oluşan kronik sorunları göz önüne alarak söylüyorum.)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Binbaşı

10 yıl sonra grafen çıktığında kağıt gibi bükülen cihazlar kullanıcaz.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Yarbay

2-3 mm kalınlığında 50 gramı geçmeyecek telefon zaten cebinizde otomatik katlanır merak etmeyin.




A
6 yıl
Yarbay

görsele bakılırsa tasarım programı olarak PAINT kullanıyorlar :))




G
6 yıl
Binbaşı

Westworld izleyenler bilir. Kullandıkları tabletler çok ince ve katlanabilir. Bu şekilde olmadıktan sonra şu an icin katlanabilir telefon ve tabletlerin bir önemi yok. Bu dediğim seviyeye gelmesi içinde en az 8-10 sene lazim herhalde.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.