Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HDD UÇTU GALİBA
E
19 yıl (1972 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bundan 1 yıl kadar önce ikinci el bi hdd almıştım..maxtor 80gb aldığımda da zaten pek sağlıklı değildi bazen bilgileri okuyamıyordu sürekli disk kontrol edicisi gibi bi şey çıkıyor tarıyordu diskleri windows açılmadan önce vs ama şimdi iyice uçtu galiba...son 2 haftadır bilgisayarın 15-20 dk da açılmasına sebep oluyor içinden saniyede bir tık tık tık sesi sürekli olarak geliyor içinde windows yüklü değil ama depo olarak kullanıyordum..şimdi sorun nedir sizce??

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
19 yıl (1157 mesaj)
Binbaşı

bilgilerini yedekliyip bir format at hdd ye eger hala donma oluyosa o zaman verimsizdir benim 40lik hddlerim (int cafede) hepsi canavar gibi calisiyo 3-4 senelikler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
19 yıl (59695 mesaj)
Yarbay

tık tık sesi geliyorsa kafa vurmaya başlamış demektir.Hdd deki bilgilerinin hemen yedeğini al ve garantiye ver.Fazla uğraşma diskte anında gidebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl (7091 mesaj)
Yarbay

+1



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.