Bundan dört yıl önce başladı Türknet maceram. Başta herşey güzeldi 14 mbit hız alabiliyordum (adsl). Sonra zaman içinde azala azala 6.5 mbite kadar düştü. Açtığım destek kayıtlarında ya sorun yok dediler ya da sadece hızımı daha da düşürdüler. Bu arada Türk Telekom da arayıp bize geçerseniz gerekli çalışmaları yapıp hızınızı yükseltiriz deyince iptal dilekçemi bugün gönderdim. Bakalım bundan sonra neler olacak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hayırlısı olsun, sıkıntının kaynağının türk telekom olduğunun farkındayım ama malesef sorunun çözümüde onların elinde. Bu hız sıkıntısı dışında Türknetten oldukca memnundum.
Ayın 16 sında Turk nete dilekcemi gönderdim, 17 sinde aboneliğim sonlandırıldı. Aynı gün ttnet gelip hattımı bağladı. Fakat haftasonu olduğu için bugün yani 19 unda tamamen kullanabilir hale geldim. Her ne kadar hızımda bir değişiklik olmasada her aradığımda bir muhattap bulmak, saha elemanlarının hemen gelip hat kontrollerini yapması çok güzel birşeymiş. Şimdilik bu geçiş işleminden oldukca memnunum. Yakında vdsl ve fiberinde geleceğini söylediler, inşallah sene içinde hızlı internete de geçişim sağlanır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.