Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2203
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IPHONE X BAD ESN SPRINT
T
8 yıl (3518 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba ebaydan sprint bad ESN olan bir cihaz alacagim ve imei kontrol ettirdigimde unlocked olabilirmis ama takildigim konu turkiyeye gonderdigimde sonradan sorun cikarmi bu bad ESN yuzunden ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
8 yıl (9062 mesaj)
Yarbay

Bad esn'in çeşitleri var. Sprint tarafından bad esn olmuşsa sprint onu kendiliğinden unlock yapmaz bir kere. 3. parti servislerden yaptırmanız lazım ki onların fiyatları çok yüksek. eğer apple tarafından bad esn olmuşsa ilerde kapanma riski olur. aktive edemeyebilirsiniz. tecrübelerime dayanarak söylüyorum. kilitli operatör telefonlarına bulaşmayın hele hele bad esn'li cihaza hiç bulaşmayın. elinizde patlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl (3518 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

tecrubenizi anlatirmisiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @kilecerme
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.