Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
15385
Cevap
1632121
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (667. sayfa)
D
6 yıl
Yüzbaşı

Aman haa hocam inşallah bir daha birşey olmaz.



Başımıza boyle aksiyonlu arızalar gelmesinde huzurlu uzun yıllar kullanalım makineyi.



Teşekkür ederim size bu arada cidden çok ilgilendiniz. Eksik olmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @batu25
S
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mubil



Resimdeki LG lerden hangisi alınmalı. veya Bosch WAW286 var sizce hangisini alayım. Lütfen anlayan veya tecrübeliler yardımcı olurmusunuz.< Resime gitmek için tıklayın >

Lg düşünme derim çok çektim hala da kıvrandırıyor



N
6 yıl
Onbaşı

AEG L69490VFL 9 KG 1450 tl
AEG L68280FL 8 KG 1275 tl

Şu anda kullandığımız makina 8 kg'lık. Bize yetiyor. Bu makinalardan birini almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62
H
6 yıl
Binbaşı

Profilo cmg140 dtr 9 kg makinenin ek garantisini yaptıran oldu mu hiç? Müşteri hizmetleri indirimli ücret olarak 7 yıla çıkarma karşılığında 219 tl istedi. Olmayan aklım tavana vurdu. İndirimli 219 tl ise indirimsiz ne acaba merak ettim.



E
6 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: mubil



Resimdeki LG lerden hangisi alınmalı. veya Bosch WAW286 var sizce hangisini alayım. Lütfen anlayan veya tecrübeliler yardımcı olurmusunuz.< Resime gitmek için tıklayın >

Hocam bende yeni aldım Bosch WAW 2856xtr makina nasıl tam bilmiyorum yeni olduğu için ama şunu anladım sessiz makina diyorlarya sessiz makina yokmuş ben hiç ses yok sanıyordum sessiz çalışma diyince öyle sanıyordum.Sadece motor sesi olmayan makina varmış.Makina yıkama yaparken su alırken ses oluyor.İçinde dönen çamaşırlarında sesi oluyor.Yani anlayacağın sıfır ses hiçbir makinadan bekleme.Eski makinalardan fark motor sesi hiç yok bu makinanın.Kaliteli duruyor makina ekranı çok güzel.Programları çok içi geniş.Almanyada üretilmiş ithal ürün.İnş uzun yıllar arızasız sıkıntısız kullanırız.Hangi makina kullanırsan kullan işini görüp arıza sorunu yaşamazsan bence o makina iyidir.Ses konusunda su sesi yada içindeki dönen çamaşırın sesi hiç olmayan makina varsa forumdaki arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur bilgi açısından.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emozel06 -- 29 Kasım 2017; 21:37:02 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Teğmen

AEG LFX6G1454R almayi dusunuyorum, memnun musunuz?
Ses durumu nasil?
Sanirim yeni oldugu icin bu urun ile ilgili webte cok detay yok.
+ garanti ucreti ne kadar?
program menulerinin oldugu bir resim koyabilir misiniz
cok tesekkurler simdiden,





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raul Gonzalez -- 30 Kasım 2017; 18:2:46 >


Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62
H
6 yıl
Binbaşı

Makine kuruldu. Ama makinenin içi ıslaktı. servise sebebini sorduk. Fabrikada denenip öyle gelir dediler. Böylemi oluyor gerçekten?

Yoksa bize kullanılmış makine mi gönderdiler ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Yarbay

ıslaklık olabilir normaldir ... önemli olan makine ambalajlı mı yoksa açık mı geldi ?.. ambalajlı (straforlu ve yırtıksız dış ambalajlı) geldiyse sorun yok ... hayırlı olsun ...

@h_k_yavuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @h_k_yavuz
H
6 yıl
Binbaşı

Straforlu ve ambalajlı geldi. O yönden sıkıntı yok. Bir de garanti uzatma konusunda servis 1 hafta içinde ödeme yapmanız gerekiyor diyor. Bazı yerlerde ise 6 ay içerisinde yazıyor. Şimdu hangisi doğru?

Makine ile birlikte fatura gelmedi yalnız. Sadece mail adresime fatura gönderilmiş. Bu yeterli olur mu sizce



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bayberty
B
6 yıl
Yarbay

benim bildiğim 6 ay içinde garanti uzatma talebinde bulunabiliyorduk daha sonrasına kalırsa yine oluyor ama ücret değişiyordu, bunu 444 77 66'dan sormanızda yarar var ...
sistem kaydı olduğundan fatura gerekmiyor olabilir bunu da sorabilirsiniz belki yeni uygulama böyledir, bizimkini kurarken kaydını yapmışlardı ama ben mağazadan aldım faturam var ...

@h_k_yavuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @h_k_yavuz
U
6 yıl
Yüzbaşı

5 yıl 2 aydır evliyim, esimin çalıştığı yere yakın Vestel bayisi vardı. Oradan almıştık tüm beyaz eşya ve ankastreleri.

Çamaşır makinesi 7kglik eko seri diye yazıyor tam kodunu bilmiyorum.

Üzerinde kalan süre yayıyor, devir ve program ayarı çevirmeli düğme ile. 1400devirde sabit ayarlı, hiç degistirmiyoruz perde vs haricinde.

Bu süre zarfında hiç sıkıntı çıkarmadı. Calvin malgon da kullanmadık. 3 yıl önce kızımız oldu, ilk iki yıl haftada 2-3 çamaşır yıkarken şimdi haftada 7-8 makine yıkanıyor.

Gayet memnunuz makineden.



Bulaşık makinesi vestel ankastre serisi, 3 programlı, ekran vs yok. 5 yılın sonuna doğru kapaktaki kablolarda sıkıntı oldu, servis geldi tüm kablo grubunu ücretsiz değiştirdi. Hatta abi ne gerek var, sadece yıpranan kabloyu sarın bantla israf olmasın dedim, adamlar minik voltaj farklılıkları makinenin kartına zarar verebilir dedi.degistirdiler.



Buzdolabı Vestel nofrost altta buzluklu olan, kodunu bilmiyorum yine. İlk senemizde buzluktan fan sürtme sesi gelmeye başladı. Servis çağırdık. Fan kısmına buz toplamış. Buzları temizlediler. Buzluga, ve buzdolabına ağzı açık ürün koymayin dediler. Koymadık. Bir sahada hiç sıkıntı çıkarmadı.



Fırın ankastre serisi, yine kod mod bilmiyorum. Tuşları bir ara bizim kızın hışmına uğradı, içine görmüştü. Servis geldi ücretsiz değiştirdi.



TV Vestel 40 inç LED fhd. 5 yıl önce duvara astım. Geçen sene boya yapılırken indirdim, tık yok maşallah. Uydu alıcısı içinde. Geçiş hızı çok iyi. Wifi modül takip kullandım. Performanslı değil. Harici Harddisk bagladigimda düzgün calistiriyor. Acmamazlik yapmıyor.



Elektrik süpürgesi Vestel,mini modellerden, torbali. 4,5 yıl dayandı. Sapının ayar kısmı bozuldu. halen kopek gibi çekiyor ama ufaklikta alerji sıkıntıları olduğu için arnica tesla aldım.



Ocak, davlumbaz Vestel 5 yılda tık yok.

Kettle var, kapak yayi geçenlerde bozuldu ama halen çalışıyor.



Vestel Ekmek kızartma makinesi vardı. Ben içine ekmekleri ıslatıp koyuyordum yumuşak olsun diye. Biraz kirlendi., Temizleyemedik, kullanmıyoruz.



Vestel Çorbacı... Büyük hayallerle almıştık. İlk çorbayı mutfak tezgahindan kasikladik hanımla. Dedik bize göre değil. İade ettim. Kullanılmış, her tarafı çorba içinde ürünü gık çıkarmadan geri aldılar.



Vestel LED ampuller. İyi fiyat denk geldikçe a100den alıyorum 1-2 , 1-2 evdeki ampulleri ledledim. Gece cocuk için kalkiyoruz, hol ışığı 12 saat açık 3 yıldır. Maşallah diyelim. Hepsi halen çalışıyor.



Bazı arkadaşlar Vestel'i sevmiyor ama ben gayet memnunum. Annemlere 7 yıl önce elektrolux den duzmustuk beyaz eşyaları mesela, o zaman kalite algısı çok daha yüksekti elektroluxun. Şu anda herhalde Ocak ve firin hariç herşey değişti. Şimdi bozulanlar in yerine Vestel alıyorum hep:)

TV ampul harici Saydıklarım 5,5 yıl önce 6bin civarı tutmuştu. Benzer Bosch markalar 10bin civarı çıkıyordu. Biraz takıntılıydim Alman olsun diye. İyi ki TÜRK MALI almışım.



Vesteli hepinize öneririm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Er

Daha önce bir bosh marka makine vardı, begenmiyordum değiştirdim ve onu mumla arar oldum. 9 ay oldu kurutma özellikli bir Samsung aldım WD90K6410OW. Bu konuyla ilgili özel bir başlık bir açmayı bile düşünüyorum ki kimse mağdur olmasın. Söyleyeceklerimi söylemen için de iyi bir başlık olmuş burasi.



Makineyi aldım ilk gün kurutma özelliğini denemek istedim makine kesinlikle berbat kurutuyor bir kere çamaşırların Rengi soldu sentetik programında kurutma yapmama rağmen çamaşırların lastik kısımları deforme oldu.

Emin olmak için çeşitli denemeler yaptım hiçbirisinde istediğim sonucu alamadım. Hem iki-iki buçuk saatte kurutuyor, hem yarı ıslak çıkıyor,hem de inanılmaz kırışık. Yeni alınmış aynı renk aynı model iki pijamanin birisini deneme amaçlı kuruttum arasındaki ton farkı belli oluyor.

Yıkama özelliğini gelince 40 derecede 400 devirde yıkamama rağmen çocuğumun zıbınları taş gibi oldu bu arada yumuşatıcı kullanmam. Ama daha önce de kullanmıyordum. Bulunduğum yerdeki su eski kullandığım yere gore kireçsiz bile sayılırken eski makine de bu şekilde bir sonuc hiç görmemiştim temiz yıkadığı da söylenemez. 400-800-1200-1400 devri var, 800 de bile kırışık çıkıyor. Programları çok uzun 2-5 4 saat arası. Yünlü programı var,1 saat onda da sıcaklık ayarı ön yıkama gibi ayarları ya da köpükte bekletme özelliği çalışmıyor.

Bu arada çamaşırı yıkayıp sonra kurutma özelliğini ayrı baslatiyordum, yani yıkama ağırlığı ve kurutma ağırlı farklılığından dolayı bir kullanım hatası yok.



Sözün özü bu makineden uzak durun! En kısa zamanda bu makineyi detaylıca anlatacağım bir başlık da açacağım zaten.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Binbaşı

Müşteri hizmetlerini aradım sordum. Garanti süresinin sonuna kadar uzatma imkanımız varmis. Teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Bayberty
S
6 yıl
Yarbay

Arkadaşlar 1 adet GittiGidiyor üyeliğimin ilk satışına özel;


WM12T480TR 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi


1.600 Tl den kargo dahil ve karta taksitli olarak satıyorum.



Sadece 1 adete Özel Fiyattır.



Ürün; İzmir içi ertesi gün, İstanbul, Denizli, Balıkesir, Manisa, Ankara, Muğla 1 hafta içerisinde teslim edilecektir.



https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/siemens-wm12t480tr-9-kg-1200-devir-a-camasir-makinesi-318283509


WorldPuan
tek seferde 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişte 50 TL Worldpuan kazanabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 7 Aralık 2017; 0:22:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
6 yıl
Binbaşı

altus kullanıyorum canavar gibi



T
6 yıl
Yüzbaşı

P
6 yıl
Yüzbaşı

yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, tavsiye ediyorum..

samsung bubblejet

biraz araştırmak gerek fiyat için ama..



B
6 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.



Electrolux ewf1284br 1.099 TL



Yoksa profilo cmg100dtr 1.250 TL



Hangisini tercih edersiniz? Aileme alacağım.bugün ya da yarın.



Bütçe maks 1.300 TL



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.



Electrolux ewf1284br 1.099 TL



Yoksa profilo cmg100dtr 1.250 TL



Hangisini tercih edersiniz? Aileme alacağım.bugün ya da yarın.



Bütçe maks 1.300 TL

Tambur hacminin daha geniş olması, motor teknolojisindeki üstünlüğü ve program kullanışlılığındaki avantajı sebebiyle Profilo CMG100DTR öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim profilo aldım.

Gelmesini bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62