Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
41968
Cevap
1023993
Tıklama
118
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu (2099. sayfa)
O
16 sa.
Teğmen

selam. davet bilgilerini aşağıya ekledim. eğer davet kodu isterseniz:

veya 0850 288 80 80 müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebileceğiniz davet kodu: DPW19AA82QJU

kod ile hak kazanmak için ilk faturayı ödemeniz gerekiyor. karşı tarafın da borcu bulunmamalı. bilginiz olsun. iyi günler :)



https://turk.net/p/dpw19aa82qju/



G
16 sa.
Teğmen

RSO16BL13COS



koduyla abone olduğunuzda 6 ay boyunca 66,65₺/ay olacak şekilde toplam 399,90₺ karşılıklı indirimleniyoruz.


Arkadaşınızı TurkNet’e getirin, sizin ve arkadaşınızın 1 aylık internet bedeli, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansısın!Tıkla:https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=RSO16BL13COS #ArkadaşınıGetir @TurkNet aracılığıyla


linkten altyapınızı sorgulayın. Başvuru yapmak isterseniz sonucunda başvuru yapabilirsiniz.


Adı duyulmuş bir operatörden genel sorunlar nedeniyle geçmiş bulunmaktayım. Şu ana kadar memnunum. Sorun yok. Ufak sorunlar olduğunda kayıt bırakıyorsunuz kısa sürede dönüş yapıyorlar. Şu anda güncel fiyat 399,90₺/ay. İlk fatura ödendiğinde indirim geçerli oluyor. Aklınızda soru işareti olursa DM atabilirsiniz, benim referans kodumu kullanmanız hiç önemli değil, cevap veririm.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
14 sa.
Yüzbaşı

Merhaba arkadaslar 6 ay indirim kazanmak için davet kodum.
VAV13LF21JPN



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
13 sa.
Binbaşı

 1 ay ücretsiz interneti karşılıklı 6 ay boyunca fatura indirimi olarak kullanım için referans kodumu kullanalabilirsiniz.5 sene 100 mbitlik vdsl paketini kullandım.Uzun süredir 1 gbit gigafiber kullanıyorum.Faturam otomatik ödeme talimatlıdır.


Davetiye kodum: MKJ38PE10BBA

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=MKJ38PE10BBA


< Resime gitmek için tıklayın >



I
11 sa.
Teğmen

Referans Kodu: CFW44IM21GPR

(Ceyhan - Fatsa - W - 44 - Isparta - Manisa - 21 - Giresun - Portekiz - Rize)


TurkNet' e yeni abone olacaklara ve İnternetini taşıyacaklara özel 1 ay İnternet ücretsiz kampanyasından yararlanmak için yukarıdaki davet kodumu kullanabilir ya da aşağıdaki linke tıklayarak üye olabilirsiniz.

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=CFW44IM21GPR

TurkNet Başvuru : 0850 288 80 80

Faturalarım düzenli olarak ödenmektedir. Özellikle online oyunlarda ping düşük ve oyundan düşme sorunu hiç yaşamıyorum. Kodu kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 sa.
Er

Merhaba,

1 AY BEDAVA İNTERNET İÇİN KODUN,

Davet kodu: GYL78HU62NMP

Bağlantı:
TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!
Ben TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum. Sen de denemek istersen, 299.90 TL olan 1 aylık internet bedeli, taksitler halinde 6 ay boyunca indirim olarak faturana yansıtılacak. Ben de seni davet ettiğim için sayende tıpkı senin gibi 6 ay boyunca interneti indirimli kullanabileceğim. Hizmetin içinde sınırsız, maksimum hızlı internet var. Taahhüt olmadığı için kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.
Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, TurkNet 480 TL’ye varan taahhüt bedelini karşılıyor. Taahhüt bedelin 480 TL’den fazlaysa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. Taahhüdün bittiğinde geçiş yaparsan yine ikimiz de kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar:

Ne yapman gerekiyor? Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:
Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.
Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. 6 ay boyunca faturana yansıyacak olan 1 aylık İnternet indirimini, sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanmaya başlayacaksın.



B
6 sa.
Yüzbaşı

1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET

Öncelikle karşılaştığım bir sorun üzerine işletmeci değişikliği/geçişi yapacakları uyarmış olayım. Normalde, geçişlerde kurulum ücreti alınmamasına rağmen online olarak geçiş başvurusu yapmak istediğimde 600 TL kurulum ücreti çıkmıştı. Ancak telefonla yaptığım başvuruda bu ücret alınmadı. Twitter'da araştırdığımda ise benzeri bir sorunu pek çok kişinin yaşadığını gördüm.

Özetle, geçiş yapacaklar 0850 288 80 81 telefon numarası yoluyla başvurarak kurulum ücreti çıkma olasılığından kurtulabilirler! Alternatif olarak, X/Twitter üzerinden @TurkNetDestek e dm atarak size geri dönüş yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında internet ücretinde karşılıklı 6 AY (HER AY 66.65, TOPLAMDA 400 TL OLACAK ŞEKİLDE) indirim kazanmak isteyen arkadaşlar için davet kodum:


NSS82AP66KHY


N-S-S-8-2-A-P-6-6-K-H-Y


N (NİĞDE) - S (SİVAS) - S (SİVAS) - 8 - 2 - A (ADANA) - P (PENDİK) - 6 - 6 - K (KONYA) - H (HATAY) - Y (YOZGAT)


Altyapı sorgulama ve başvuru için referanslı link:

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=NSS82AP66KHY


Not: Faturalarım düzenli olarak ödenmektedir. Ayrıca referans kullanımının takibinin yapılabilmesi ya da yardım/bilgi için özelden ulaşabilirsiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >



B
4 sa.
Yüzbaşı

İlk yapmanız gereken yandaki numarayı arıyorsunuz 0850 288 80 80

Müşteri temsilcisine Türknete abone olmak istediğinizi ve Arkadaşımı getir kampanyası kapsamında 1 aylık fatura tutarının 6 aylık faturanıza eşit olarak bölünerek indirim olarak yansıması şeklinde başvuru yapmak istediğinizi ve yandaki bana ait olan referans kodumu müşteri temsilcisine bildirerek aboneliğinizi başlatıyorsunuz.

Telefonda Başvuru Referans kodum: LKD85KI65VWN

(Kodlama şekli: Lüleburgaz - Kayseri - Denizli - 8 - 5 - Kayseri - Iğdır - 6 - 5 - Van - Washington - Niğde)



H
2 sa.
Er

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Geçiş yapacak arkadaşlar 0850 288 80 81 telefon numarası yoluyla aşağıdaki kodu temsilciye okuyarak kampanyadan yararlanabilir Samsun Edirne Mersin 80 seksen Urfa Ceyhan 75 yetmişbeş Sakarya Niğde Hatay
yadahttps://turk.net sayfasından ve mobil uygulamasından üyelik, geçiş ve referans işlemlerini yapabilirsiniz.

Kampanya kodumu kullanarak üye olan ilk arkadaşa indirim yansıdığı gün 200 Türk Lirası EFT göndereceğim. Sonrasında yine alttaki kodu kullanarak üye olan arkadaşlara 175 Türk Lirası göndereceğim.

quote:

SEM80UC75SNH


Not: Türknet başka firmalardan gelenler için 500 Türk Lirasına kadar taahhüt bozma bedellerini karşılamaktadır.

Benden onay almadan kampanya kodum ile indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarım düzenli olarak talimat ile ödenmektedir. EGM kamu personeli olarak üyelik iptali yaptırmayacağımdan ve faturaların düzenli olarak ödeneceğinden emin olabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.