Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
525
Cevap
33130
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Mining için topladığım sistem- MSI GTX 1080 Ti Armor (23. sayfa)
A
8 yıl
Yarbay

Bekleyip görmek lazım. Nakite dönüyor sanırım kullanıcılar, durum kritik.




Bu mesajda bahsedilenler: @loveboy85
H
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Arkadaş Zcash bile sabahtan bu yana %21 deger kaybedip 240 $ dan 189$'a düştü. Millet satıyor mu napıyor. bitcoinde 2300$ a düştü. Suan neye elimizi atsak kuruyacak gibi :D

Zcash felaket düşmüş. Ben gtx 980 ile 15 lira civarı kazanırken Zcash'in değeri 300$ civarıydı.

Mining işlemlerinin düşmesinin nedeni herkesin kazıya başlaması. Şuanda ekran kartı alanlar yandı, benim gibi para biriktirenler zengin olacak Size tavsiyem yeni nesil ekran kartları ile kazı yapmanız. Şuanda AMD ve NVIDIA Miningden haberdar, yeni kartlar bu iş için çıkacak.


Ben şahsen yeni NVIDIA kartlarının ilk yıl günlük 15$ kazandıracağını tahmin ediyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 11 Temmuz 2017; 15:13:7 >

3
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85


quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix


quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Hocam kabaca 8 ay işte.

4 USD/gün= 14,4TL
30 Gün= 432TL
8 ay = 3456TL

Alım fiyatını 3500TL olarak kabul ettiğimi yazmıştım. Şu an diğer kart fiyatları gibi 1080Ti kart fiyatı da yükseldi.

Kalkıp da 4000TL ve üzerine alınırsa tabi ki o süre de uzar.


Şuan günlük gelirler ortalama 3.5 dolar civarı ve düşmeye devam ediyor. Girecekseniz bu işe bunun bilincinde olarak girin.
+ Elektrik
+ Komisyonlar
+ rig anakart ram psu riser işlemci harddisk gibi masrafları unutmamak gerekir.

< Resime gitmek için tıklayın >

An itibariyle 2,50$ ın altına düşmüş olup akşama sistemi kapatacağım. günde 10$ için 24 saat kartları yorduğuma değmez :)

5. kartı almıştım. Bu gidişle kullanmam 5. kartı ağustos başı duruma göre satabilirim.



3
8 yıl
Yarbay

Ether fena düşmüş. Bugünkü düşüşü %12. 187 dolara kadar gerilemiş. 1 ağustostaki değişiklik bizim bitcoinleri etkiler mi? Çoğu kişi bitcoini gerçek paraya dönüştürüyor o yüzden bitcoin değer kaybediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Ether fena düşmüş. Bugünkü düşüşü %12. 187 dolara kadar gerilemiş. 1 ağustostaki değişiklik bizim bitcoinleri etkiler mi? Çoğu kişi bitcoini gerçek paraya dönüştürüyor o yüzden bitcoin değer kaybediyor.

Borsada btcniz varsa walletlara çekin. Yakın süreçte btcnin çatallanma ihtimali var. Eğer cüzdanda tutarsanız btcnin yanında çatal sonucu oluşan yeni coine de sahip olursunuz. ETH'da çatallanma olmuş ve ETC ortaya çıkmıştı.



#
8 yıl
Yarbay

Bu mining getirisi her zaman olacaktır ama ne yazık ki önüne gelen artık bu işe bulaştığı için gelir gider dengesi sapıttı. Bu elbet toparlar ama bir süre daha bu dalgalanma olacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Yüzbaşı

Baylar merhaba 4adet MSI armor rx570 4gb ekran kartım bugün geldi. Elimde Asus B85-plus anakartım var 1 tane g serisi 200 liralık işlemci takacagım. 4 lü bir rig kuracagım PSU için önerisi olan varmıdır. İnternetten baktıgımda insanlar genelde 2x 750w Bronze psu kullanmış 2 veya 1 adet psu kullanmanın herhangi bir zararı yada faydası varmıdır?

2 adethttp://www.hepsiburada.com/fsp-hydro-700-serisi-80plus-bronze-700w-psu-pm-HB0000065UMH

veya 2 adethttp://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smartpower-80plus-bronze-750w-guc-kaynagi.html

Bunları kullanmayı düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Yarbay

Evga 850 G2 ve ayarında kaliteli bir güç kaynağı işinizi rahatlıkla görecektir. 4 RX 570 için 2 PSU'ye hiç gerek yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @Rhego
A
8 yıl
Er

Sonuçta pastadan pay alan çoğaldıkça gelir düşecektir,




Bu mesajda bahsedilenler: @# Ace #
V
8 yıl
Yüzbaşı

Devam mı bıraktınız mı hocam?



3
8 yıl
Yarbay

Vurun daha ölmedik . iyiki sistem toplamisim. Bitcoin alsam baya zarardaydim. Suan kart başi gelirler 2.25dolara kadar indi. Ucuz bitcoini toplamaya başlarlar yakinda. 10 güne toplarlanmazsa ufaktan kaçış prosedürüne başlayacağım. Elimde yeni gelen evga 1080ti var. Şuanki gelirlere kullanmaya değmez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 16 Temmuz 2017; 14:57:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay

Bence de kullanmaya değmez. Mining işi şuan zarar getirir. Borsadan geleceği olan altcoin bilinse alınır. Tahminim 1 ağustosdan sonra piyasa toparlanırda mining işi yine sakat kalır.




Bu mesajda bahsedilenler: @3qzotix
H
8 yıl
Onbaşı

iki adet 1080ti aero oc ile devam ediyorum hocam. yeni kart almayı düşünüyorum anlık olarak bakacak olursak roi uzun ama ağustos sonu toparlanma bekliyorum ben. şimdi benim sormak istediğim soru şu arkadaşlar.

msi 1080 ti aero oc mi alınmalı yoksa msi 1080 ti gaming x mi alınmalı? arasında ne gibi farklar vardır ? ben baktım çok birşey anlayamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hsmergl

iki adet 1080ti aero oc ile devam ediyorum hocam. yeni kart almayı düşünüyorum anlık olarak bakacak olursak roi uzun ama ağustos sonu toparlanma bekliyorum ben. şimdi benim sormak istediğim soru şu arkadaşlar.

msi 1080 ti aero oc mi alınmalı yoksa msi 1080 ti gaming x mi alınmalı? arasında ne gibi farklar vardır ? ben baktım çok birşey anlayamadım.

Mining için aero alınmaz hocam blower fanlı zaten custom kartlara göre 10-15 derece daha sıcak çalışıyor birde blower+oc kart saatlerce %100 yükte düşünemiyorum kesinlikle gaming x yada strix oc alın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Onbaşı

hocam şu an çalışma 1936 mhz 73°C fan hızıda yüzde 86 da iki kartında. oda sıcaklığı ise 28°C. şimdi bu gaming olsa daha yüksek çekirdek hızlarına mı çıkabilirdim?
Birde aero için msi sitesinde askeri sınıf parçalar ile üretimiştir. 10 yıla kadar dayanır yazmış yüzde yüz performansta. gaming x için ise bakır borulu soğutma sistemi diyor. ekstra arka kapak plakası.

Edit: Şu anda 2 tane aero oc ile 130.02 MH/S ile lyra2rev2 kazıyor. Nicehash ile acaba bunlar gaming x modeli olsa daha mi fazla olurdu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmergl -- 19 Temmuz 2017; 23:26:5 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @canlee89
G
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

1080 ti hangi modeli olursa olsun lyra2rev2 de en fazla alacagın mh/s degeri kart başına 69 dur. bende 1080ti armor oc var 5 kart toplamda 330 mh/s i geçemiyor. bu da kart basına 66 mh/s demek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hsmergl
A
8 yıl
Yarbay

Kazmaya devam mı hocam?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @loveboy85
G
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Devam hocam cünkü yaklasık 4-5 gündür günlük 17-18 bazen 22$ a kadar cıkıyor. minimum 15$ seviyesinde. bitcoinlerimden birazını bittrex e atıp LTC aldım geçen hafta fiyatı düşmüşken :) o da şuan 41,5-42$ seviyelerinde geziyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @apollonx
S
8 yıl
Yarbay

nerde para orada ticaret, millet miningcilere bok atmaktan yorulmadı
arz talep kevanında sürünenler beceremeyenler bunlar, çekemeyenler anten taksın

hiç uğraşmadım ama bu işten para kazananlara saygı duyuyorum

takipteyim



3
8 yıl
Yarbay

Benim sinir olduğum tek şey var. Elindeki rx 400 500 serisi kartları fahiş fiyattan miningcilere satıp sonrasında yeni kart almaya çalışırken miningçiler kartları bitiriyor diye ağlamaları. (Cidden kart ihtiyacı olana saygım sonsuz) Kart sıkıntısının en büyük sorumlusu üreticilerin fabrikasından binlerce kart çekenler , ürün Türkiye'ye girdiğinde satışa çıkmadan depoda el altından yüzlerce kartı alıp karaborsa satan simsarlar. Başka forumlarada bakıyorum 300 tane kart alıp satan var.