DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Merhaba Arkadaslar. Bi abim ocak ayında Rx 480 4GB almış vatandan. Kartı takmış,oyuna girdiginde fanlar çalısmaya baslamıs,fakat bi süre sonra tek fan durmuş.Eliyle kücük bi dokundurdugunda fan dönmeye devam ediyormuş ama.Forumda konusu vardı o arkadasın fanları degiştirilmiş. Garantiye 2 kere yollamış,ikisinde de kullanıcı hatası diyip geri yollamışlar kartı..Duydugum gibi çok sinirlendim , sen var bana kartI,,illa hallederim dedim..Vatan degilde direk MSI teknik servisine götürmeyi düşünüyorum..Ne yapabilirim?
Veya ugrasmadan direk satmayı düşünüyorum,1350'den koyacagım..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bi abim ocak ayında Rx 480 4GB almış vatandan. Kartı takmış,oyuna girdiginde fanlar çalısmaya baslamıs,fakat bi süre sonra tek fan durmuş.Eliyle kücük bi dokundurdugunda fan dönmeye devam ediyormuş ama.Forumda konusu vardı o arkadasın fanları degiştirilmiş.
Garantiye 2 kere yollamış,ikisinde de kullanıcı hatası diyip geri yollamışlar kartı..Duydugum gibi çok sinirlendim , sen var bana kartI,,illa hallederim dedim..Vatan degilde direk MSI teknik servisine götürmeyi düşünüyorum..Ne yapabilirim?
Veya ugrasmadan direk satmayı düşünüyorum,1350'den koyacagım..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.