DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Merhabalar.Geçen yaz Egzoz fanı taktırmıştım ve gayet güzel çalışıyordu.Ama PC'yi masanın altından çıkartıp çalıştırdığımda birşey farkettim.Egzoz fanı çalışmıyordu.Dediğim gibi ilk taktırdığımda çalışıyordu.Fotoğraflara göre sizce ne olmuş olabilir ?(Bu arada sıcaklık değerleri normal oyun oynarken ve aynı anda egzoz fanı dönmüyorken CPU 80'i geçmiyor hatta 80'in altında çoğunlukla GPU'da 60'ı geçmiyor)
(Tozlar yüzünden sövmeyin temizletcem yakında içini )
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kusura bakma en fazla böyle yapabildim ama anakartın üstünde fotoğrafta olduğu gibi işaretli yerde 4 tane çubuk var ama bir tanesi yamulmuş Orası ne işe yarıyor ?
(Sadece belki aklına gelmez diye söylüyorum eğer ne olduğunu göremessen fotoğrafı indirip bakabilirsin)
(Tozlar yüzünden sövmeyin temizletcem yakında içini
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK07 -- 5 Mayıs 2017; 14:15:7 >
Bu mesajda bahsedilenler: @TNTB , @nacker , @kedi bedri , @ayyas404