Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bridge With AP mod yardım
E
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

http://www.tp-link.com.tr/download/TL-WA801ND_V2.html elimde bu cihazdan var ben bağlandığım wifiyi farklı bi isim ve şifre ile yeniden dağıtmak istiyorum ayarlarını bi türlü yapamadım.

bağlandığım wifi yi aynı isimle dağıttığımda sıkıntı yok veya kablo yardımı ile ap olarak dağıttığımda yine sıkıntı yok internete girebiliyorum.Ama bridge mod da farklı bi isimle dağıtınca internete girmiyor.Tam olarak hangi ayarı kullanmam gerek ? yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bu işlerden anlayan yardımcı olabilecek varmı



T
8 yıl
Yarbay

Merhaba erciyes038,

Size daha sağlıklı yardımcı olabilmememiz için bize mail adresinizi özel mesaj olarak iletebilirmisiniz ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

gönderdim




Bu mesajda bahsedilenler: @TP-Link Türkiye
E
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

burdan cevaplada millette görsün belki böyle bi sorunu olan vardır




Bu mesajda bahsedilenler: @TP-Link Türkiye
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.