Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1325
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tekrar Oyuna Döndüm
İ
10 yıl (47 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

KTERA oynadım, NA Tera oynadım çok önce bırakmıştım. 2015 yılı yazında çok uykusuz saatlerim olmuştu. End game Sorcerer dım. Yosha ile beraber oynuyordum bir Yosha olmasam da oyunun nadir end game sorclarındandım. Yeni bir proje çıkınca oyunu bıraktım tamamen acc umu guild den sevdiğim bir arkadaşıma hediye ettim. Tekrar geri dönmeyi düsünüyorum ama bu sefer EU da oynamayı düsünüyorum sebebi ping problemi ve saat dilimi problemi. Hem yaşımdan dolayı hemde mmorpg geçmişimden dolayı tecrübeli ve seviyeli arkadaşların arasına dahil olmak istiyorum. Davet etmek isteyen olursa sevinirim.



E
10 yıl (857 mesaj)
Yüzbaşı

Merhaba
Şu anda oyunu indiriyorum,3 saat süre verdi.Oyun indiğinde özel mesaj yoluyla haber ederim beraber oynayabiliriz



B
10 yıl (27 mesaj)
Onbaşı

İ
10 yıl (47 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Killian PVP serverı anlıyorum, oyuna yeni gelen setlerde pvp onuda anlıyorum ama bu oyun benim icin pve den olusuyor cünkü pvp si cok kötü. Ben bırakırken en baba timescape hard vardı luci set kullanıyorduk, şimdi bu yeni pvp setlerin rolları hiç uygun degil pve icin. Çok kararsızım her an geri bırakabilirim. Siz pve mi takılıyorsunuz pvp mi ? yi-oh oyun da nickim.



Z
10 yıl (11 mesaj)
Er

suanki vm7 ve vm8 hem pvp hemde pve için uygun mystel serverındayız iyi bir dps e her zaman ihtiyaç var bekleriz guildin adı oppai ordan herhangi birine zipzip e ulaşmak istiyorum dediğinde bana iletirler



B
9 yıl (1 mesaj)
Er

Merhaba arkadaslar, yenıden baslayacagım nasıp olursa oyun su anda ınıyor, ama arkadaslara ıhtıyacım var yardımlarınızı beklıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl (2229 mesaj)
Yarbay

hala oynuyor musun hocam?




Bu mesajda bahsedilenler: @Behta
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.