Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
696
Cevap
11717
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması (3. sayfa)
G
9 yıl
Yarbay

Ulan gel de çıldırma şimdi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Y
9 yıl
Binbaşı

Araplastiricak iyice



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

troller kıvranıyo şimdi içten içe küfür ediyolar ama ekmek parası kendileride vasıfsızlıklarının farkında ters bişeyde yazamıyolar bu ülke hepimize yetere getiriyolar lafı işsiz kalın bi lokma ekmeğe muhtaç olun daha bunlar iyi günleriniz


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

İşin ilginç yanı suriyeliler ilerde arapçı terör örgütü,arapçı parti felan kurarsa,Akpliler bunlar Amerikanın oyunları,bunlar İsrailin oyunu diyip suçu başkalarının üzerine atacak,asıl suçlunun kendileri olduğunu düşünmeyecekler bile.



T
9 yıl
Binbaşı

Milletin sabrını sınıyorlar galiba.



K
9 yıl
Yarbay

suriyeliler keriz mi en ufak prestiji olmayan, hayvan gibi dezavantajları olan vatandaşlığı istesinler. mis gibi yaşıyorlar işte daha ne.
sağlık beleş, eğitim sınavsız, askerlik yok, senden benden daha rahatlar yurtdışına çıkışta, işini bilirsen yeni mezun plaza insanından daha çok para alıyorsun devletten oradan buradan.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 2 Temmuz 2016; 23:26:52 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı

Şuan bizden daha iyi yaşıyorlar bir de vatandaş olsunlar nolcak ... vallahi hepsine ücretsiz bakım , üniverrsitede ücretsiz okuma , maaş bağlanma her türlü imkanları var zaten adamlara hayat bizden güzel..



J
9 yıl
Yarbay

Araplarla çomarlar bir arada yaşasınlar ama burada yaşamasınlar burası Türkiye gitsinler taptıkları arap ülkelerinde yaşasınlar.



M
9 yıl
Yarbay

Konu kaldırılsın millet galyana gelip isyan etmesin şükretsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl
Yüzbaşı

1- Arap PKK'si 20 yıl sonra gelebilir. Askerde Kürtlerden sonra en gruplaşanlar Araplardı. Kendi çıkarlarını kolluyorlardı hep Kürtler gibi. (Şimdi diyeceksiniz araplar bu topraklara ihanet etmez Dogru (Turkiye Arapları), ama Min. 5 cocuk yapan 4 milyon suriyeliyi vatandaş yaparsan 2-3 kuşak sonra Azınlık kalabilirsin.. (Irkçı degilim)

2- Bugun Kürt sorunu dedigimiz sorunun temeli zaten Büyük Göç Dalgaları (Kürt dedigimiz bazı grupların Osmanlı zamanında Hristiyan Ermeni süryani topraklarına yerleştirilmesi) Ailesi Irak Kürdü, Van'a göçmüş bir cocuk tanımıstım Askerde, tam Vatan Haini PKK destekcisiydi, bunu dile getiriyordu.

3- Türkiyedeki Suriyelilerin %70 Okula gitmemiş, Kendi cocuklarının durumlarıda malum. Gelecek nesillerin durumu..

4- Anadoluda öyle okullar biliyorum ki. Fotokopi kagıdı bulunmuyor, okullarda öğretmenler ceplerinden kırtasiye vs giderlerini karşılıyordu. Cocukların aileleri genelde inşaat işleriyle ugrasiyorlar, Sefalet yoksulluk diz boyu.

5- Böyle büyük Nüfus degişimi Siyaseti daha da gerebilir, Seçimler olmayabilir, Ayrışmalar Mhp, Chp tabanında da derinleşebilir.

6-Suriyelilerin vatanı Suriyedir. İsteyen normal şartlarda buraya göçebilir, toplumsal şartlara uyum saglar vergi öder vatandaş olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Binbaşı

Bu ülkenin gençlerine GSS diye. Sisteme hapis ettin lan elin Suriyelisi kaçmış bizim topraklarda yaşayan adamlara vatandaşlık veriyorsun. Tek sorumlu var tek oda %50. Nede olsa tayyipin Bonus gibi. Birşey. Şimdi bu %50 ye sorsak buna da gıkıkı çıkmaz nede olsa onlar Müslüman yaaa. Mahaf ettiniz lan bu ülkeyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

Dünyanın en iyilik sever ülkesi biziz işte bu yeaaaaa Batıııııııııı gördün mü bonkör ülkeyi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 2 Temmuz 2016; 23:36:29 >
Bu mesaja 9 cevap geldi.
S
9 yıl
Binbaşı

bu iş böyle olmaz insanları bilinçlendiirip ayaklanmak savaş çıkartmak lazım.tayyip in o dediğini kan dökülmeden yapılmaması lazım



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 10 cevap geldi.
G
9 yıl
Binbaşı

Çok iyi ya çok güzel biz evden falan çıkalım böyle onlar yerleşsin arabaları üstüne yapalım çivisi çıkıyor ülkenin
Bunu hep diyorum pkaka bitecek bunlar başlayacak bakın görün



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Çok iyi ya çok güzel biz evden falan çıkalım böyle onlar yerleşsin arabaları üstüne yapalım çivisi çıkıyor ülkenin
Bunu hep diyorum pkaka bitecek bunlar başlayacak bakın görün

Pkk da bitmez tabiri caizse gangbang olacak Türklere yakında



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 7 cevap geldi.
Y
9 yıl
Binbaşı

Hayırdır kimin vatanından vatandaşlık veriyorsun sen? Bu insanlar tarih boyunca seni sırtından vurmuş.

Oy için yapmadığınız bir bu kalmıştı. Hangi sıfatla vatandaş olacaklar? Vergilerini ben vereyim, ekmeğini benim vergimle yesinler bir de vatandaşlık. Neden? Paşam oy alıp başkan olacak.
Yeter yahu yeter insaf...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
9 yıl
Yüzbaşı

Eee son seçim anketlerine göre akpde %10 oy erimesi var.Tabii ki bu açığı başka nasıl kapatacaklardi.Kürtler yetmiyordu şimdi bide bunlar geldi.
Bu ülkedeki gençler 12 yıl eğitim alıp sınava giriyor bir kısmı başarılı oluyor bir kismi olamiyor.Ama emek veriyor 12 sene boyunca.Ama sen kalk ülkesinde en ufak bir mücadele vermeden buraya kaçmış adamlara gel sınavsız üniversite imkanı ver,yetmedi maaş bağla şimdi ise gel vatandaşlık ver.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4NZE -- 30 Temmuz 2016; 18:51:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 14 cevap geldi.
R
9 yıl
Binbaşı

Bu adam...
On yıl önce bugünleri rüyamda görsem saçmalık der geçerdim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Binbaşı

Suriyeli olsam istemezdim.Bunun üniversite sınavı var,gss'si var,vergisi var,kim uğraşacak.Türkiye vatandaşlığı zor iş.Devletin türlü zorluklarına göğüs gerebilecek yetenekte olmak gerekiyor.



I
9 yıl
Yarbay

Önce kürtleri tepemize çıkardı şimdi de bunları. Türklerin bu ülkede hiçbir özelliği kalmadı. Sadece vergi versin, diğerlerini beslesin, vatan millet diye askere gidip şehit olsun, eşek gibi çalışıp az para alıp diğer geliri güzel işleri diğer etnik gruplara veren bir topluluk oldu. Türk olmak tamamen enayilik. Çevrendeki karlı işlere bak hep kürtlerin elinde ne doğru dürüst vergi verir ne fedakarlıkları var. Ülkeyi zaten türkler yönetmiyor.


Bu mesaja 3 cevap geldi.