merhaba 125 cc scoterim var. motor ilk çalıştırmada sıkıntı yok. stop etmeden rölantideyken çalışıyor. biniyorum gidiyorum. 2-3 km sonra durdugumda çat diye stop ediyor. mesela bazen avm'ye gidiyorum avmlerin otoparkları yokuş oluyor inerken gaz vermiyorum. yine stop ediyor.
ilk manifold diye düşündük ve değiştirdik. başka ne sıkıntısı olabilir ? rölantı ayarı da gayet iyi.
buji de sıkıntı olsa böyle stop etme durumu olur mu ? birde aklıma karbüratör geliyor ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
karbürötörü temizletmeye git. giderken hem yakıtın az olsun hemde yanında bi pipette yakıt götür. karbürötör temızlendıkten sonra kalan yakıt tahliye edilip cöpe gitsin . işlem bittikten sonra pipette getirdiğin yakıtı koy. (pipet çok kuru olsun yakıt konmadan önce) sonrasında güzel iyisinden bi buji al ncr falan alma yolda kalırsın.
125 cc scoterim var. motor ilk çalıştırmada sıkıntı yok. stop etmeden rölantideyken çalışıyor. biniyorum gidiyorum. 2-3 km sonra durdugumda çat diye stop ediyor.
mesela bazen avm'ye gidiyorum avmlerin otoparkları yokuş oluyor inerken gaz vermiyorum. yine stop ediyor.
ilk manifold diye düşündük ve değiştirdik. başka ne sıkıntısı olabilir ?
rölantı ayarı da gayet iyi.
buji de sıkıntı olsa böyle stop etme durumu olur mu ? birde aklıma karbüratör geliyor ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.