M

Yüzbaşı
04 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
ACİL MERSİNDE BÖCEK İLAÇLAMA ŞİRKETİ TAVSİYESİ
Mersindeyim Banyonun tavanından su sızıntısı geliyor.Su tesisatçısı çağırdık.Banyonun asma tavanını söktürdük.Usta asma tavanın içinde yüzlerce böcek olduğunu söyledi,böceklerden birkaç tanesi aşşağı düştü.Böcek ilacı tavsiye edebilirmisiniz.Evin her tarafına dağılmış olabileceğinden şüphe ediyorum.Lütfen yardım edin.
M
8 yıl
Mersindeyim Evimi Böcekler istila etti.
Mersindeyim Banyonun tavanından su sızıntısı geliyor.Su tesisatçısı çağırdık.Banyonun asma tavanını söktürdük.Usta asma tavanın içinde yüzlerce böcek olduğunu söyledi,böceklerden birkaç tanesi aşşağı düştü.Böcek ilacı tavsiye edebilirmisiniz.Evin her tarafına dağılmış olabileceğinden şüphe ediyorum.Lütfen yardım edin.
M
8 yıl
DELL 5010 CPU IDLE SICAKLIK 92
DELL 5010 bilgisayarım hwmonitör isimli uygulama ile 54 derece açılıyor sadece nette iken 92 dereceye kadar çıkıyor.Fan çalışıyor,laptopu sökemem fan giriş-çıkışından ve cd romu,ram kapağını söküp içeri hava tuttum.Hava giriş kanalları ve pcnin içi temiz görünüyor thermal padler eskimiştir.Bu kadar farkettirir mi.Bios sıcaklık sesörünün yanlış ölçmesinden de şüpheleniyorum.format atıp temiz windows 7 kurup deneyeceğim sistemde windows 10 kurulu.Antivir le tarattım birşey bulamadı.Formattan sonra sıcaklıklar değişmezse tamirciye vermeyi düşünüyorum.
M
8 yıl
Finansbank ve Haksız,kanunsuz ipotek
1.5 Yıl önce ev satın aldım evi satın aldığım kişi 2009 yılında konut kredisi ile ev almış.Evi aldığımda ev ipotekliydi ve şahsın bankaya borcu vardı.Şahsın bankaya konut kredisi borcunun tamamını kapattık bize bir de ipotek fek ücreti yazısı bedeli çıkardılar onu da ödedik.Borcun tamamiyle sıfırlandığına dair teyit aldık ipoteğin kalkacağını belirttiler genel merkeze yazı yazacaklarını genelmerkezinde tapu sicil müdürlüğüne yazıyı gönderip ipoteğin kaldırılacağını söylediler.İşimiz bitti sandık.Tapu benim adıma.Geçen gün e devletten bakarken evin üzerinde rehin göründüğünü farkettim ve Finansbankasına gittim evi aldığım şahsın ev ile hiçbir alakası olmayan borcu varmış.Borcu ne zaman yaptı,ne kadar sölemiyorlar.Evin eski sahibinin borcundan dolayı sahibi olduğum ev halen ipotekli gözüküyor.Banka müdiresi bayan evin eski sahibi şahsın Finansbanka olan tüm borçlarından benim sorumlu olduğumu belirtiyor.Evin eski sahibinin numarası değişmiş ve Başka şehirde yaşıyor zaten şahsı tanımıyorum emlakçı vasıtası ile evi satın aldım.Finansbank genel müdürlük ve şube şahsı bulun borcunu ödesin diyor bende şahsı bulmak sizin işiniz şahsın borçları beni ilgilendirmez benim evimin yada şahsın evden-konut kredisi dolayı çekmiş olduğu krediden dolayı borç yok diyorum.İpotek devam ediyor.Bimer e şikayet ettim.Noterden protesto çekmeyi düşünüyorum.Bankacılık düzenleme kuruluna şikayet edicem ancak önce bankaya dilekçe yazmam gerekiyormuş yardımcı oalbilirmisiniz.Neler yapmalıyım.
M
8 yıl
Araç içn tablet
Teclast P80h tablet alıp araca yol bilgisayarı olarak bağlamayı düşünüyorum.Gps özellikli tablet tavsiyeniz varmıdır.Bu tableti en ucuz dealextreme de buldum 50 usd güvenebilirmiyim teşekkür ederim.
M
9 yıl
Victor P1 kullanan ve servise göndermeyen var mı
Victor P1 kullanan ve servise göndermeyen var mı.
M
9 yıl
HD 5850 BATTFİELD 4 Multiplayer performansı
İyi günler 2.el saphire hd 5850 1 gb ekran kartı aldım.Battfield 4 oynamak için,Batfeld 4 mutiplayer herşey low da 20.monitör de takılıp duruyor.

sistemim eski biliyorum.(battfield 4 oynatsın iyi-kötü oyun yaşımız geçti zaten)
Athlon 2 x 2 245
ecs 785 gm m am3
4 gb 1333
hd 5850
320 gb hdd
fsp saga 2 500 watt psu- peak 550 watt
bulabong kasa (havalandırma iyi)


Low da çöp gibi battfield 4 oynuyorum.5850 ile battfield 4 oynayan yada fikri olanların yardımlarını rica edicem.Battfield 3 oynarken iyiydi.YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
M
9 yıl
Silinebilir.
Silinebilir.
M
9 yıl
Hangi Malzeme Su yalıtımı
25 yıllık bir apartmandan ev aldım ev son kat üzeri dam (çatı yok) Dam akıyor nem rutubet aşırı derecede mevcut.Üzeri kaplanmayacak su yalıtımı sizce:
1)Çimento Esaslı malzemeler mi
2)epoxy özellikli malzemeler mi,
3)Polipüretan özellikli malzemelr mi
4)Likit bitüm malzemeler mi
5)mebranlar mı
6)Latex katkılı malzemeler mi
7)Su tut benzeri kısa vadeli çözümler mi

Piyasada çok ürün çok marka ,usta olduğunu idda eden çok şahıs var.Herkesin tavsiye ettiği ürün ve fikri farklı. sizce ne en iyi su yalıtım malzemesi nedir.



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Motoru bozdum
Bisan Lifan pasific 125 Motorum bir gün bile yatsa zor çalışıyor.Sıfır karbüratör taktırmama ve sıfır silindir değiştirtmeme rağmen motorum gaz vermeden çalışmıyor.Sizce motorumun sorunu nedir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.