Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
105
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PlayStation Network’ün güvenlik derecesi artıyor!
S
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu değişikliğe hazır mısınız?

PlayStation kullanıcılarının dileği sonunda kabul oluyor ve PlayStation Network’e 2 adımlı yeni güvenlik sistemi geliyor. Sony’nin direkt olarak Polygon’a onayladığı bu haber, tüm PlayStation Network kullanıcılarının güvenliklerini arttırmaya geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

PlayStation Network’e yeni güvenlik sisteminin ne zaman geleceğini belirtmeyen yetkililer, detayların çok yakın zamanda açıklanacağını belirtti. Büyük bir ihtimalle E3 2016 sırasında gelecek olan bu detaylar, Steam’de yaşanan e-posta ve telefon numarası ile desteklenen güvenlik sistemine yakın olabilir. 3 sene önce Xbox Live’a eklenmiş olan 2 adımlı bu güvenlik sistemlerinin daha yeni PlayStation Network’e geliyor olması ise biraz şaşırtıcı gibi.


Kaynak

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
9 yıl
Binbaşı

2011'deki büyük olaydan sonra daha yeni alınan bu önlemler işe yarar mı ki



V
9 yıl
Yarbay

Başlamışsın yine Trollüklere.

Bloodborne PC'ye çıkacak diye konu açan sorunlu şahsiyet, kıskanç Troll kişisi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Source
H
9 yıl
Yarbay

telefon gelirse ve zorunlu olursa yabancı psnlerden oyun alamayabiliriz. Hiç yoktan ödemede 3d eklesinler yahu...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.